Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Haziran 2022 17:01 - Güncelleme : 08 Haziran 2022 17:07

Mel Gibson yıllar sonra itiraf etti! Unutulmaz rolleri elinin tersi ile itti

Dünyaca ünlü oyuncu Mel Gibson, gişede rekorlar kıran birçok filmi zamanında elinin tersi ile ittiğini yıllar sonra itiraf etti. Gibson, Batman, Yağmur Adam Gladyatör ve James Bond gibi filmleri reddettiğini söyledi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Independent Türkçe, We Got This Covered, The National
Mel Gibson yıllar sonra itiraf etti! Unutulmaz rolleri elinin tersi ile itti
Hollywood,Batman,DC

Dünyaca ünlü oyuncu ve Hollywood’un yıldızı 66 yaşındaki Mel Gibson, İşkoçya’nın Glasgow kentinde düzenlenen An Experience With Gibson (Mel Gibson'la Deneyim) adlı etkinlikte kimsenin daha önce duymadığı itiraflarda bulundu.

Etkinlikte ünlü oyuncuya kariyeri boyunca herhangi bir süper kahramanı ya da süper kötüyü canlandırmak isteyip istemediği soruldu.

ÜÇ KEZ BATMAN ROLÜNÜ REDDETTİ

Süper kahramanlara hiç ilgi duymadığını belirten 56 yaşındaki oyuncu, kendisine üç kez Batman rolü teklif edildiğini ancak bütün ısrarlara rağmen bu rolü her seferinde geri çevirdiğini söyledi.

Batman rolü dışında diğer teklif aldığı projelerden de bahseden Gibson, Roger Moore'un ardından James Bond rolünü teklifi geldiğinde yine olumsuz cevap verdiğini söyledi.

Mel Gibson yıllar sonra itiraf etti! Unutulmaz rolleri elinin tersi ile itti

GİBSON REDDETTİ DALTON ROLÜ KAPTI

Teklifin yapıldığı sıralarda 26 yaşında olduğunu belirten aktör, rolün ağırlığını kaldırmayacağını düşündüğü söyledi. Gibson’ın bu teklifi de reddetmesi üzerine 007'yi Timothy Dalton oynamıştı.

GLADYATÖR YERİNE VATANSEVER’İ TERCİT ETTİ

Gibson, bununla da kalmayıp 61. ve 73. Akademi Ödülleri'nde En İyi Film Oscar'ına layık görülen Yağmur Adam ve Gladyatör'de de rol almak istememiş. Gibson, Gladyatör yerine aynı yıl vizyona giren Ridley Scott'ın filmi Vatansever'de (The Patriot) rol almayı tercih etmişti.

Kaynak: Independent Türkçe, We Got This Covered, The National
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...