Tgrt Haber
31 Ağustos 2016 16:07

Venedik Film Festivali başlıyor

Dünyanın en büyük film festivallerinden biri olan Venedik Film Festivali bugün başlıyor. 10 Eylül'de sona erecek festivalde pek çok film gösterilecek.

Venedik Film Festivali başlıyor
venedik, film, festival,

Sinema dünyasının kalbinin attığı festivallerin başında gelen Venedik'te 73'üncü kez düzenlenecek film festivali 31 Ağustos - 10 Eylül arasında yapılacak. Festivalin açılışı ABD yapımı bir müzikal ile gerçekleşecek. Venedik kentinin Lido Yarımadası'nda düzenlenen dünyanın en eski sinema festivalinin açılış filmi Damien Chazelle’nin yazıp yönettiği müzikal-komedi tarzındaki “Aşıklar Şehri” olacak. Film ise Amerikan müzikal filmlerinin klasik dönemine saygı anlamında çekildi. Müzikal olan film hareketli ve müzik dolu bir yapım. Venedik Film Festivalin açılışında filmin başrol oyuncuları Emma Stone ile Ryan Gosling’in kırmızı halıda boy gösterecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...