Tgrt Haber
11 Kasım 2021 11:43

Yalnız Kurt dizisinin konusu ne, oyuncuları kim? Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt bugün başlıyor!

Osman Sınav'ın yeni dizisi "Yalnız Kurt" için geri sayım başladı, dizinin ilk bölümü için nefesler tutuldu! Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi, Acı Hayat gibi fenomen dizilerin yönetmenliğini üstlenen Osman Sınav, yeni bir televizyon dizisi ile ekranlara hazırlanıyor! Peki, yıllar sonra Cihan Ünal'ı setlere döndüren Yalnız Kurt dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Yalnız Kurt dizisi ne zaman yayınlanacak, yayın tarihi ne zaman? Haberimizde...

Yalnız Kurt dizisinin konusu ne, oyuncuları kim? Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt bugün başlıyor!
cihan ünal,yalnız kurt,atv,osman sınav,dizi,konu,oyuncular

Yalnız Kurt dizisinin yayın günü ve saati belli oldu, diziyi merak ile bekleyenler, "Yalnız Kurt ne zaman zaman hangi kanalda yayınlanacak, konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?" sorularının cevabını araştırmaya başladı. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un yer aldığı, yapımını Sinagraf'ın, yapımcılığını Osman Sınav'ın, yapım süpervizörlüğünü Yusuf Ömer Sınav'ınüstlendiği dizinin, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze kaleme alırken; Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları, konusu ve yayın tarihine dair detaylar haberimizde!

YALNIZ KURT DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Yalnız Kurt dizisi bu akşam, yani 28 Ocak Cuma akşamı saat 20.00 itibari ile izleyicileri ile ATV ekranlarında buluşacak. 

Yalnız Kurt dizisinin konusu ne, oyuncuları kim? Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt bugün başlıyor!

YALNIZ KURT DİZİSİ HANGİ DÖNEMİ ANLATIYOR?

Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt, 1956'da kurulan NATO'nun başlangıcını anlatan hikaye ile izleyici karşısına çıkacak. Yalnız Kurt dizisi hakkında bilgi veren Sınav:

"1956’dan beri yani Türkiye’nin NATO’ya girişinden beri benim ülkemde neler oldu, neden oldu? Golyat ve etrafındakiler neden durdurulamıyor? Türkiye tam bağımsızlık yolunda ihanetlerle durduruluyor. Her şeye rağmen, yürüyebilmemiz için, ihtiyacımız olan duruşu ve karakteri arayışımdır bu dizi. Hamaset olmayacak.” dedi. 

YALNIZ KURT DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

"Golyat", ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükümetleri darbeyle devirip kendi yandaşı olan kukla hükümetlerle yola devam eden, ekonomik tetikçilik yapan, etnik ayrımcılığı körükleyip iç karışıklıklar çıkaran, Allah adıyla insanları ağına düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, var olan mevcut terör örgütlerini kendi amaçları doğrultusunda taşeron olarak kullanan küresel emperyal bir güçtür. Golyat’a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesi, Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutmaya hazırlanırken; geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olayları işlenecek.

Yalnız Kurt dizisinin konusu ne, oyuncuları kim? Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt bugün başlıyor!

YALNIZ KURT DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Cihan Ünal'ın da kadrosunda yer aldığı Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu şöyle:

  • Cihan Ünal
  • Deniz Evin
  • Hasan Denizyaran
  • Kürşat Alnıaçık
  • Damla Colbay
  • Murat Han 
  • Polat Bilgin

Yalnız Kurt dizisinin konusu ne, oyuncuları kim? Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt bugün başlıyor!

CİHAN ÜNAL KİMDİR?

22 Ocak 1946 yılında Kastamonu'da dünyaya gelen Cihan Ünal, ilkokulu Tosya ve Kırıkkale’de okudu ve ortaokulu Ankara Cebeci Ortaokulu'nda, liseyi Kurtuluş Lisesi'nde bitirdikten sonra; 1960-1964 ortaokul ve lise döneminde, Ankara Radyosu Çocuk Kulübü'nde, Ankara Radyosu Eğitim Programları'nda, Ankara Radyosu “Radyo Tiyatrosu” programlarında ve Ankara Radyosu “Arkası Yarın” programlarında çalıştı. Bu dönemde, çocuk tiyatrosu ve özel tiyatrolarda amatör olarak oyunculuk yaptı.

1962 yılında Ankara Halkevi'nde tiyatro kurslarına katılan Ünal, ardından aynı kurumda oyunculuk yapmaya devam etti. Nüzhet Şenbay, Nurettin Sevin, Suat Taşer, Haldun Marlalı ve Mahir Canova'dan eğitim alan Ünal, ayrıca Suat Taşer’in yönettiği “Öteye Doğru” adlı oyunda başrolde oynadı ve 1963-1964 yılları arasında Ankara Devlet Tiyatrosu oyunlarında küçük rollerde görev aldıktan sonra 1964 yılında Ankara Devlet Konservatuvarına girdi.

1969'da konsevatuvarın Tiyatro Bölümü yüksek kısmından mezun olan Ünal, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak göreve başladı ve ilk kez 1971 yılında "Damdaki Kemancı" filminde oynadı. İlk Türk korku klasiklerinden olan "Şeytan" filmi ise ikinci projesiydi.

1971-1973 yılları arasında Ankara Devlet Konservatuarı oyunculuk bölümünde Cüneyt Gökçer’in asistanlığını yapan Ünal, 1973 - 1982 yıllarında yine aynı okulda öğretim görevlisi olarak diksiyon, mimik, rol ve sahne derslerine girdi. 1982 yılında British Council bursu ve Ankara Devlet Tiyatroları bilgi- görgü hakkı ile Londra’ya gitti ve Dil Eğitimi yanında "Royal National Theatre ve Royal Shakespeare Company" bünyesinde çeşitli provalara katılarak eğitimini devam ettirdi. Londra’da 2 ay RADA (Royal Academy of Dramatic Art) da eğitmenlerle birlikte çalışarak misafir hocalık yapan Ünal, 1983 yılına kadar Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya devam etti. 1987 - 2000 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde rol, diksiyon, mimik ve sahne derslerine girerek öğretim görevlisi olarka çalışma hayatına devam etti. 

1992 British Council ve Royal Shakespeare Company’nin davetlisi olarak Stratford’da ses ve nefes seminerlerine katıldı ve 1997'de özel bir diksiyon ve spikerlik kursunda öğretmenlik yaptı. 1999 yılında Yeditepe Üniversitesi'nde oyunculuk ve diksiyon derslerine giren Ünal, 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda diksiyon, mimik, rol ve sahne dersleri verdikten sonra 2001'de aynı yerde Tiyatro Anasanat Dalı Başkanı oldu.

Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı Hepşen Akar'ın kardeşi olan Cihan Ünal, ilk evliliğini manken Sabiha Tarhan ile yaptı ve Irmak adında kızı dünyaya geldi. İkinci evliliğini ise "Mine" filminin setinde tanışıp aşık olduğu Türkan Şoray ile yaptı, bu evlilikten Yağmur adında bir kızı daha olan Ünal, Tiyatro İstanbul bünyesinde oyunculuk çalışmaları ve Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Başkanlığı'nda Öğretim Görevlisi olarak devam ettirmektedir.

Sanatçı, İngiltere’deki Centre for Performance Research (Giving Voice) ve TODER (Tiyatro Oyuncuları Derneği) üyesidir ve günümüzde, Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde, Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk, Seslendirme ve Oyunculuk eğitimleri vermektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...