Tgrt Haber
01 Kasım 2019 16:29

Yaşam Akademisi Kasım ayı programını duyurdu

Uzman konukları ile Yaşam Akademisi Akbatı söyleşileri Kasım ayında devam ediyor. Yazar ve iletişimci Umut Kısa, yaşam ve roller üzerine deneyimlerini aktaracağı ‘Duygusal Zekanızı Geliştirin’ söyleşisiyle 7 Kasım Perşembe günü bu ayın ilk konuğu olacak. Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızı Aydan Şener ise 28 Kasım Perşembe günü misafirle buluşacak.

Yaşam Akademisi Kasım ayı programını duyurdu
Yaşam Akademisi,,kasım,

Yaşam Akademisi Akbatı söyleşileri ile Kasım ayında birbirinden keyifli isimleri ağırlayacak. Akbatı, Kasım ayında ilk olarak yazar ve iletişimci Umut Kısa'yı konuk edecek. Kısa, 7 Kasım Perşembe günü ‘Duygusal Zekânızı Geliştirin' başlıklı söyleşisinde sevenleriyle buluşacak. ‘Kendini İşten Fethet', ‘Ahuna', ‘Aziz' ve ‘Us'ta Yol' kitaplarıyla tanınan Kısa, duygusal zekâ ile iş yerinde fark oluşturmanın yollarını ve liderlikte duygusal zekânın faydalarını yolları anlatacak.

Yeşilçam'ın güzelliği ile yıllara meydan okuyan yıldızı Aydan Şener ise 28 Kasım Perşembe günü Yaşam Akademisi'nin konuğu olacak. Şener, ‘Sihirli Sohbetler' başlıklı söyleşi ile dünden bugüne gülümseten anıları ve hayata dair paylaşımları ile Şener, sevenleriyle ile buluşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...