Tgrt Haber
24 May 2022 11:12 - Güncelleme : 24 May 2022 11:17

Yolun Açık Olsun filmi konusu nedir, nerede çekildi? Yolun Açık Olsun oyuncuları kimlerdir?

Uzun zamandır merakla beklenen Yolun Açık Olsun filmi bugün gösterime girdi. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken film, tüm dünyada en çok izlenen dijital içerik platformu Netflix'te izleyenlerle buluştu. Peki Yolun Açık Olsun filmi konusu nedir, nerede çekildi? Yolun Açık Olsun oyuncuları kimlerdir? İşte filme dair tüm merak edilenler…

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
Yolun Açık Olsun filmi konusu nedir, nerede çekildi? Yolun Açık Olsun oyuncuları kimlerdir?
,Tolga Sarıtaş,Yolun Açık Olsun,film,Netflix

Uzun zamandır merakla beklenen Yolun Açık Olsun filmi izleyenler tarafından merak ediliyor. Film oyuncularıyla dikkat çekerken "Yolun Açık Olsun filmi konusu nedir, nerede çekildi? Yolun Açık Olsun oyuncuları kimlerdir?" soruları en çok merak edilenler arasında yerini aldı. Netflix'in uzun zamandır merakla beklenen yeni Türk filmi Yolun Açık Olsun, bugün gösterime girmesinin ardından konusunu ve oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı. İşte Yolun Açık Olsun filmine dair detaylar…

YOLUN AÇIK OLSUN FİLMİNİN KONUSU NE?

Başrollerinde Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'ın olduğu Yolun Açık Olsun filminin senaryosu, Hakan Evrensel'in aynı adlı kitabından uyarlandı.

Lanistar Medya ve Same Film'in yapımını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturuyor.

Yolun Açık Olsun filmi konusu nedir, nerede çekildi? Yolun Açık Olsun oyuncuları kimlerdir?

Dizi, eski bir ordu komutanının, arkadaşının sevgilisinin başka bir adamla evlenmesini engellemek amacıyla Dalyan'a gidişini ancak bu yolculukta bir muharebe trajedisinin acısını hatırlamasını ve travmalarla bezeli yolculuğunu anlatıyor.

Yüzbaşı Salih, Asteğmen Kerim ile Dalyan'a doğru yola çıkar. Tek dileği, Kerim'i büyük aşkı Elif'e kavuşturmaktır. Ancak bu yolculuk geçmişle hesaplaşmasına yol açar.

YOLUN AÇIK OLSUN FİLMİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

  • Engin Akyürek (Yüzbaşı Salih)
  • Tolga Sarıtaş (Asteğmen Kerim)
  • İlker Kızmaz
  • Belfu Benian
  • Alpay Kemal Atalan
  • Ergun Kuyucu
  • Ebru Nil Aydın
  • Özlem Çakar Yalçınkaya
  • Gökhan Soylu

 

YOLUN AÇIK OLSUN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Konusu Dalyan'da geçen filmin çekimleri de Muğla'nın çeşitli ilçelerinde ve Dalyan'da gerçekleştirildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...