Tgrt Haber
28 Kasım 2021 11:07

Zeynep Avcı kimdir, nereli? Zeynep Avcı nerede yaşıyor?

O Ses Almanya ile tanınan Zeynep Avcı bu kez O Ses Türkiye yılbaşı özel programı ile gündeme geldi. Tan Taşçı Yalan şarkısı ile çıkış yapan Zeynep Avcı çeyrek finalde Kıyamam performansıyla jüri üyelerini hayran bıraktı ancak yarı finalde şampiyonluğa veda etti. Peki Zeynep Avcı kimdir, nereli, kaç yaşında? O Ses Türkiye yılbaşı özel Zeynep Avcı hayatı.

Zeynep Avcı kimdir, nereli? Zeynep Avcı nerede yaşıyor?
o ses almanya,müzik,zeynep avcı

Yılbaşı gecesi en çok izlenen programların başında gelen O Ses Türkiye yılbaşı özel programı konukları belli oldu. Her yıl tanıdık isimlerin yer aldığı yarışma eğlenceli anlara sahne olurken ''O Ses Türkiye Yılbaşı Özel konukları kim?'' sorusu gündeme geldi. O Ses Almanya yarışmasından sergilediği performansıyla Türkiye'de herkesin tanıdığı Zeynep Avcı bu yıl O Ses Türkiye yılbaşı özel programında yer alacak. Peki Zeynep Avcı kimdir, nereli? 

ZEYNEP AVCI KİMDİR? 

Zeynep Avcı 1970 yılında Almanya’ya giden Türk bir ailenin kızıdır. Berlin’de büyüyen Zeynep Avcı müzik kariyerine Berlin’de başladı. Küçük yaşlardan itibaren müzik eğitimi alan Avcı çeşitli sanatçılarla sahne aldı. 20 yıl Almanya’da şarkı söyleyen Zeynep Avcı Beatztanbul" adlı orkestra ile anılıyor. Avcı’nın Türk Sanat Müziği eğitimini Serap Saat'ten aldığı biliniyor. 38 yaşındaki Zeynep Avcı evli ve iki çocuk annesidir. 

Zeynep Avcı kimdir, nereli? Zeynep Avcı nerede yaşıyor?

ZEYNEP AVCI O SES ALMANYA HİKAYESİ 

Zeynep Avcı, O Ses Almanya yarışmasında sesiyle jüri üyelerinin yanında tüm dinleyenler büyüledi. Geçtiğimiz haftalarda Tan Taşçı Yalan performansıyla Türkiye’de gündem olan Zeynep Avcı tekrar gündeme geldi. O Ses Türkiye Almanya versiyonu Voice of Germany yarışmasında bu sefer Zerrin Özer Kıyamam şarkısıyla göz doldurdu. Şarkı söylediği esnada etkilenen jüri üyeleri Zeynep Avcı Kıyamam performansını ayakta alkışladı. Alman jürisi, "Tek kelimesini bile anlamadık ama tüylerimiz diken diken oldu. Bu ne kadar güzel bir ses ve ne güzel bir yorum" sözlerine yer verdi. Türk yarışmacı Zeynep Avcı, ikinci performansını göstermek için sahne almıştı. Avcı yarı finalde elenerek O Ses Almanya yarışmasına veda etti. 

ZEYNEP AVCI O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI 

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında yer alacak Zeynep Avcı sevenleri tarafından merakla bekleniyor. Hangi şarkıyı söyleyeceği merak konusu olan Zeynep Avcı'nın jüri üyesi olarak kimi seçeceği de konuşuluyor. Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç’un jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye programı her yıl olduğu bu sene de yılbaşı özel programı ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Programda Çağlar Ertuğrul- Deniz Baysal, Fahriye Evcen -Barış Arduç, Pınar Deniz - Kaan Urgancıoğlu, Müge Anlı, Melis Sezen, Burcu Özberk, İlhan Şen, Eda Ece, Murat Yıldırım, Merve Dizdar, Ozan Akbaba, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Baladın, Sarp Akkaya, Perihan Savaş, Hazar Ergüçlü gibi pek çok ünlü isim yer alacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...