Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Nisan 2016 13:35

Ebru Gündeş babasına dükkan satın aldı

Ebru Gündeş, babasının yıllardır kirada yaşadığı dükkanın satılacağını öğrenince harekete geçti. Sanatçı, 280 bin TL'ye mülkü satın aldı.

Ebru Gündeş babasına dükkan satın aldı
ebru gündeş,babası,

Eşi Reza Zarrab'ın Amerika'da tutuklanmasından sonra zor günler geçiren Ebru Gündeş, babası Remzi Gündeş'i sevindirdi.
 ''ÜÇ AYDIR GÖZÜME UYKU GİYMİYORDU''
 23 yıldır Bakırköy'deki eskici dükkanında yaşayan Remzi Gündeş, sevincini ağzından kaçırdı. 23 yıldır hem iş yeri; hem de yaşadığı dükkanın üç ay önce satılığa çıkmasından sonra, yaşadığı dükkanından çıkmak istemeyen Remzi Gündeş'in imdadına kızı Ebru Gündeş yetişti.
 Ünlü sanatçı, babasının yaşadığı dükkanın başkasına satılmadan babasına satın aldı. Kızının yardımına yetişmesinden sonra Remzi Gündeş, "Allah kızımdan razı olsun. Hızır gibi yetişti. Bu dükkan başkasına satılsaydı ben perişan olurdum. Çünkü ben 23 yıldır burada yaşıyorum başka bir yerde yapamazdım. Üç aydır gözüme uyku girmiyordu. Kızım dükkanı satın aldıktan sonra artık rahat uyuyorum. Allah eşine kavuştursun. Kızını ona bağışlasın." diye koştu.

Ebru Gündeş babasına dükkan satın aldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...