Tgrt Haber
08 Ağustos 2016 13:27

Nihat Doğan'dan 15 Temmuz açıklaması

Türkücü Nihat Doğan, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi evde annesiyle yaşadığı diyaloğu anlatırken duygulandı.

Nihat Doğan'dan 15 Temmuz açıklaması
Nihat Doğan, 15 TEMMUZ , DARBE

Nihat Doğan, yapımcılığını Bilal Özbilge'nin üstlendiği Ömür Varol moderatörlüğündeki 'Söylemezsem Olmaz' programında, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşadığı olayı anlattı.

Darbe girişiminde tankların üzerine çıkan ünlü türkücü, "Başbakan'ın 'böyle bir kalkışma var' şeklindeki sözlerinin ardından gittim abdestimi aldım, namazımı kaldım. Annem ile 'ben gidiyorum, bir daha gelmeyebilirim' diyerek helalleştim. 'Yaşayacağım kadar yaşadım. Öbür tarafda görüşürüz. Canım kanım feda olsun' dedim. Annem de ağladı" ifadelerini kullandı.

Program sırasında gözleri dolan Nihat Doğan, "Hayatımda ilk defa annemle kavga edip evden ayrıldım. Annem çok ağladı. Hedefim Boğaz Köprüsü'ne gitmekti. Ancak çok fazla trafik vardı. O günden sonra hala annemi görmedim. Hellallik istiyorum kendisinden" şeklinde konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...