Tgrt Haber
01 Nisan 2014 11:24

Adriana Lima İstanbul'a neden geldi

Brezilyalı model Adriana Lima, uçakla geldiği İstanbul havalanından helikopter ile alındı.

Adriana Lima İstanbul'a neden geldi
brezilyalı model,adriana lima,adriana lima istanbul'da,atriana lima türkiye'de,helikopter,

Brezilyalı model Adriana Lima, uçakla geldiği İstanbul havalanından helikopter ile alındı. Helikopterden iner inmez gazetecilerin ilgisiyle karşılayan Adriana Lima, poz vererek gülümsedi. İstanbul'a gelen Adriana Lima'ya özel muamele Ünlü model Adriana Lima, dün İstanbul'a geldi. Sıcak tavırlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan Adriana Lima, özel bir helikopter ile Çırağan Sarayı'na bırakıldı.
Adriana Lima İstanbul'a neden geldi?
Brezilyalı ünlü model Adriana Lima bir kadın bakım ürününün reklam çekimleri için Dün İstanbul'a geldi. İki gün boyunca Türkiye'de kalacağı öğrenilen Adriana Lima, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan özel bir helikopter ile alındı ve Çırağan Sarayı'na indirildi. Adriana Lima, helikopterden iner inmez poz vermeye başladı. Sıcak tavırlarıyla dikkat çeken Adriana Lima, korumalarla dolu bir araç eşliğinde For Seasons Otel'e götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...