Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Haziran 2014 09:41

Nejat İşler neden tekrar ameliyat oldu?

Ünlü oyuncu Nejat İşler taburcu olduktan sonra parmaklarındaki morarmalar dikkat çekmişti. Son alınana bilgiye göre İşler'in geçirmiş olduğu yeni ameliyatta parmakları mı kesildi işte son gelişmeler tüm detayları ile...

Nejat İşler neden tekrar ameliyat oldu?
nejat işler,ünlü oyuncu,ameliyat,parmak,

Yeniden hastanede 95 günlük yoğun bakım sürecinin ardından geçen nisanda taburcu edilen Nejat İşler, yeniden hastanede... Ünlü oyuncu, beş saat süren bir operasyon geçirdi.Septik şok nedeniyle 95 gün yoğun bakımda kalan Nejat İşler, bu kez parmak uçlarındaki giderilemeyen sorun nedeniyle hastanede... Ünlü oyuncunun geçtiğimiz gün sağ el parmaklarından operasyon geçirdiği ortaya çıktı. Ameliyat beş saat sürdü - Doktorlar, yoğun bakım süreci uzayan hastalarda görülebilen bir sorundan dolayı sağ el parmakları moraran Nejat İşler'e ameliyat olması gerektiğini söyledi. Sağ el iki parmakta ampütasyon, diğer üç parmakta ise depritman ve greftleme yapılan operasyon beş saat sürdü.

(Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...