Tgrt Haber
25 Haziran 2014 14:26

Serdar Ortaç'ın son sağlık durumu

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye giden Serdar Ortaç'a MS tanısı konuldu. Bu hastalıktan dolayı güzellik yarışmasına da katılamadı. İşte o hastalık ve son sağlık durumu..

Serdar Ortaç'ın son sağlık durumu
serdar ortaç, ms, ms hastalığı, ms hastalığı nedir, ms nasıl tedavi edilir, serdar ortaç'a ms teşhisi, sağlık, chloe, bugün,haber,Kıbrıs,sağlık,Maslak,Hastane,haberler,Serdar Ortaç

Öncelikle Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Umarız en kısa zamanda tekrar ekranlarda olur. Hastalandı ve hastaneye gitti. Hiç beklemediği bir hastalık tanışı konulduğu iddia ediliyor. Şuan tedavisi sürüyor. Uzun bir süreden beri Güzellik yarışması konuları gündemdeydi. Serdar Ortaç'ın da bir rolü vardı. ama o hasta olduğu için onun yerine başka bir sanatçı rol aldı. Ömür Gedik'i göreceğiz Serdar Ortaç Yerine.
Yalıkavak Palmarin marinada düzenlenen Miss Mr Fashion TV Türkiye güzellik yarışmasında sahne alacak olan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, hastalığı nedeniyle programını iptal etti. Kısa bir süre önce MS hastalığı şüphesiyle doktorlar, Ortaç’ı tedavi altına aldı. Bu yüzden Bodrum’daki programını iptal eden Ortaç yarışmaya telefon ile sesli mesaj göndererek selamlarını sundu. Ortaç, “Fashion yarışması harika geçiyordur, eminim. Ben Serdar Ortaç, hastalandım gelemiyoruz. Eşim ile ben aranızda olmayı çok isterdik hepinizi selamlıyorum” dedi.
Gecede sunuculuk yapan Vatan Şaşmaz ise tüm konuklardan büyük bir alkış isteyerek Serdar Ortaç’a sesli mesaj olarak gönderdi. Güzellik yarışmasında Ortaç’ın yerine Ömür Gedik sahne aldı. Ömür Gedik ise "Serdar Ortaç’ın hastalığı inşallah yanlış teşhistir" diyerek geçmiş olsun dileklerini sundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...