Tgrt Haber
15 Temmuz 2014 10:10

Ajda Pekkan'dan yıllar sonra gelen itiraf!

Türkiye'nin en başarılı popçularından Ajda Pekkan ve sanat müziğinin önemli isimlerinden Muazzez Abacı aynı projede biraraya geldi.

Ajda Pekkan'dan yıllar sonra gelen itiraf!
ajda pekkan,yıllar sonre gelen itiraf,sanat müziği,muazzes abacı,konser,

Popun ünlü ismi Ajda Pekkan ile Türk Sanat Müziğinin başarılı ismi Muazzez Abacı, 17 Temmuz'da Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde biraraya gelecek. BKM sahnesinde provalarını yapan Muazzez Abacı ile Ajda Pekkan, provalarda bile mest etti. Provalar sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Muazzez Abacı ile Ajda Pekkan birbirlerini yere göğe sığdıramadı. Muazzez Abacı ile Ajda Pekkan birlikte Türk Sanat Müziğinden oluşan bir albüm çıkarttı. Albüm birkaç gün içinde piyasada olacak.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ajda Pekkan, Muazzez Abacı'ya dönerek bir itirafta bulundu. Ajda Pekkan "İyi ki sen Türk Sanat Müziğini seçtin yoksa ben yok olurdum" şeklinde konuştu. Muazzez Abacı ile Ajda Pekkan, yeni çıkacak albümleri için ise, 12 şarkı diye yola çıktıklarını fakat 22 şarkıya kadar geldiğini söyledi. Albümde tek tek söyledikleri şarkılarla birlikte fasıllar bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...