Tgrt Haber
27 Aralık 2013 07:01

2013'te servetine servet kattı

Harry Potter karakteri ile yıldızlaşan Daniel Radcliffe, 2013 yılında yer aldığı projelerden kazandığı para ile servetine servet kattı.

2013'te servetine servet kattı
Harry Potter filmi,Daniel Radcliffe,harry potter,Amerika'daki bir ekonomi şirketin,harry potter'ın ünlü oyunusu,2013 yılı,

Harry Potter filminin ana karakteri olarak tanınan ve daha sonra ününe ün katan genç oyuncu Daniel Radcliffe'in bu seneki toplam kazancının 6 milyon sterlin olduğu açıklandı. Amerika'daki bir ekonomi şirketinin yaptığı araştırmada 24 yaşındaki oyuncunun bugüne kadar kazandığı paranın 54 milyon sterlin olduğu açıklandı. İngiltere'nin Fulham kentinde dünyaya gelen ünlü oyuncu bu istatistik ile İngiltere'nin en çok kazanan genç oyuncu olarak rekor kırdı. Harry Potter filmi ile ün salan Daniel Radcliffe daha sonra birçok film projesinde yer aldı ve şu an 'A Young Doctor's Notebook' adlı bir dizide başrol oyuncusu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...