Tgrt Haber
25 Temmuz 2014 11:07

Demet Akalın onlara kan kustu

Ünlü sanatçı Demet Akalın başına gelen bir olayı ve sonrasında yaşadıklarını anlatırken tabiri caizse adeta kan kustu. İşte Akalın'ın o açıklamaları...

Demet Akalın onlara kan kustu
demet akalın, demet akalın twitter, demet akalın haberleri, demet akalın hırsız, magazin haberleri,

Demet Akalın'dan zehir zemberek açıklamalar. Demet Akalın kimler hakkında kan kustu, etmiş olduğu beddular kim için işte o haberin tüm detayları...Demet Akalın bir yüzsüzlüğü deşifre etti. Popçu Demet Akalın evine giren hırsızlara sinirlendi adeta ateş püskürdü. Akalın, hırsızların, Marmaris'te bir işletme açtıklarını ve kendisini de konser vermek için iş teklifinde bulunduklarını iddia etti. Ünlü şarkıcı, Twitter hesabından evine giren hırsızlara ateş püskürdü, ünlü sanatçı şu paylaşımlarda bulundu: "Evimden çaldıkları parayla Marmaris'te beach açan uyanıklar rol değiştirip beni konsere çağırıyorlar! Allah belanızı versin bu mübarek günde!.. Kan irin olsun her damlanız benim alın terimi çaldığınız için, sürüm sürüm sürünün, öbür dünyada yatacak yeriniz yok! böyle adaletin de te içine!"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...