Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Eylül 2014 12:16

Emel-Erdal Acar çiftinin 19 yıllık evliliği sona eriyor

Ünlü işadamı Erdal Acar (47) ile eşi modacı Emel Acar (40) ayrıldı.

Emel-Erdal Acar çiftinin 19 yıllık evliliği sona eriyor
emel acar,erdal acar,evlilik,boşanma,

Emel-Erdal Acar çiftinin 19 yıllık evliliği çatırdıyor. Acarkent'te başka bir villaya taşınan Emel Acar boşanma kararı aldı.Ünlü işadamı Erdal Acar (47) ile eşi modacı Emel Acar (40) ayrıldı. Bir süredir boşandıkları yolunda çıkan haberleri yalanlayan çiftin, Acarkent'te ayrı evlere taşındığı öğrenildi. İki çocuk sahibi olan çiftin boşanmasına Erdal Acar'ın babası İsmet Acar'ın engel olduğu öne sürülüyor.
SESSİZ SEDASIZ
Erdal Acar boşanma söylentileri üzerine "Neredeyse torunum olacak. Bu yaştan sonra ne boşanması. Her şey gayet güzel gidiyor. Bu söylentiyi kim neden çıkardı anlamış değilim" demişti. Ancak çifte yakın kaynaklar boşanmanın kaçınılmaz olduğunu, ailenin bu işi sessiz sedasız halletmek istediğini belirtiyor.Çapkınlıklarıyla bir dönemin playboyu olarak anılan Erdal Acar'ın 1993 Türkiye ikinci güzeli Emel Yıldırım'la evliliği çalkantılı geçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...