Tgrt Haber
18 Eylül 2014 15:25

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle nefes kesecek

Kurtlar Vadisi Pusu, bu akşam akşam izleyiciyle buluşuyor. Abdülhey olarak tanıdığımız Kenan Çoban'ın da ayrılacağı belirtilen dizi, yine nefesleri kesecek.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle nefes kesecek
Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezon, yeni bölüm, polat alemdar, andy garcia,

Ünlü aktör Andy Garcia Kurtlar Vadisi senaryosunu değiştirtti. Andy Garcia'nın ülkesi için bir kaç hassas cümlenin senaryodan çıkartılmasını istedi ve bu ricası kabul edildi. Bildiğimiz üzere geçtiğimiz aylarda Necati Şaşmaz kardeşi Raci Şaşmaz ile yollarını ayırmış ve basında iki kardeşin kavga ettiği bile iddia edilmişti. Hatta bu gelişmeler üzerine dizinin senaristleri Bahadır Özdener ve Cüneyt Aslan da Pana film ile iplerini kopartmıştı. Tam yaprak dökümü bu kadarla sınırlı kalır diye düşünürken Geçen yıl sezon finalinde elinde bomba patlayan Abdülhey’in akıbeti de havada kaldı ve Kenan Çoban da Kurtlar Vadisi Pusu’ya elveda dedi. Ali Sürmeli ile Beyaz Karanfil dizisinde başrol oynayacağı haberi geldi. 11 yıldır Abdülhey olarak tanıdığımız Kenan Çoban’ın bakalım yeni dizisinde ismi ne olacak?
Polat Alemdar artık çok daha yanlız. Çünkü can dostları Memati, Abdulhey ve Kara gitti. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bir çok karakterine veda ettikten sonra yeni kanal Kanal D ekranlarında kendi gününde ve kendi saatinde ekranlara gelmeye devam edecek. Başrolünü ve yapımcılığinı Necati Şaşmaz'ın üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin merakla beklenen yeni sezon 230. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanında neler oluyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanı bir satranç tahtası üzerinde Şah'ın devrilmesi ile başlıyor. Satranç tahtasında devrilen Şah, hangi düzenin sonunu temsil ediyor acaba. Öte yandan artık Polat Alemdar'ın yanındaki tek adamı Cahit, silahlı adamların arasında çaresiz bir şekilde görünüyor. Ancak Cahit son anda ayak bileğine bağlı olan bir cihazı gösteriyor. Kurtlar Vadisi Pusu'da Cahit ölecek mi?
Yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanında Polat Alemdar çok üzgün bir şekilde mezar kazarken görülüyor. Polat Alemdar kimin mezarını kazıyor? Kara artık bu bölümde diziye veda ediyor. Kara'nın son anları da yayınlanan yeni bölüm fragmanında ekranlara geliyor.Kurtlar Vadisi Pusu 230. bölüm fragmanı yine Türkiye ve Dünya gündeminin güncel konularına değiniyor. IŞİD'li militanların kafa kesme sahnelerininde yer aldığı yeni sezon fragmanın son bölümünde yine silahlar konuşmaya başlıyor. "Polat Alemdar sömürgecilere karşı yeni bir düzen yeni bir omurga öneriyor" sloganı ile biten fragman yine çok çok çarpıcı sahnelerle dolu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...