Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ekim 2014 11:24

Şarkıcı Emrah yine hayrete düşürdü!

Şarkıcı Emrah'ın, canı et yemek isteyen 8 aylık hamile eşini ünlü bir restorana götürmeden önce menajerine arattırıp hesap alınmamasını istediği iddia edildi

Şarkıcı Emrah yine hayrete düşürdü!
emrah,et yemek,eşi,

Büyük bir servete sahip olmasına rağmen tutumluluğuyla nam salan Emrah, bu kez 'Yok artık' dedirtti. Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinin hisselerini alarak servetine servet katan Emrah'ın son vukuatı...
HESAP ALINMAMASI İÇİN ARATTI
Bugün'de yer alan habere göre, Ünlü şarkıcının, canı et çeken 8 aylık hamile eşi Sibel Kirer'i restorana götürmeden önce menajeri Engin Esen'e arattırıp hesap alınmaması için rica ettirdiği iddia edildi.
BAHŞİŞ BİLE VERMEDİ
Birçok ünlü ismin müdavimi olduğu restorana eşiyle birlikte baldızını da götüren Emrah, hesap ödemediği gibi masadan bahşiş bile vermeden kalktı. Twitter'dan 5 milyon dolarlık hisse alan Emrah, emlak imparatoru olarak biliniyor. Bodrum'da 200 odalı bir oteli, toplam 100 dairesi ve 12 dükkanı olduğu iddia ediliyor. Ünlü sanatçının gayrimenkullerden her ay 250 bin dolar gelir elde ettiği söyleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...