Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ocak 2014 16:02

Melisa Sözen ve Alican Yücesoy boşanıyor

Alican Yücesoy, Roma'da evlendiği Sözen'den boşanmak için dava açtı. Melisa Sözen'le Alican Yücesoy'un evliliği beş ay sürdü.

Melisa Sözen ve Alican Yücesoy boşanıyor
Melisa Sözen ve Alican Yücesoy boşanıyor,istanbul aile mahkemesi,boşanma davası,

31 Temmuz 2013'te Roma'da evlenen Melisa Sözen ve Alican Yücesoy'un mutluluğu kısa sürdü. Yücesoy, İstanbul Aile Mahkemesi'nde 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle boşanma davası açtı. Oyuncu, dava dilekçesinde eşiyle bir aydır ayrı yaşadıklarını ve “her iki tarafın da sanatçı olması nedeniyle” evliliğin yürümediğini belirtti: “Aramızdaki anlaşmazlıkların temelinde yatan nedenler; sanatçı oluşumuz, çalışma saat ve günlerimizin farklı oluşu, aile birliğinin gerektirdiği düzen ve yaşam biçimine uyum sağlanamamasıdır. Boşanmaya karar verdik, ancak evlilik süremiz bir yılı geçmediğinden bu davanın anlaşmalı değil, ihtilaflı boşanma olarak halli gerekmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...