Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Kasım 2014 09:13

Ünlü türkücü neye uğradığını şaşırdı!

Oyuncu Yavuz Bingöl'le dizi yapımcısı Fatih Aksoy arasında 2009'da yaşanan para ihtilafı, sanatçının aleyhine sonuçlandı.

Ünlü türkücü neye uğradığını şaşırdı!
oyuncu yavuz bingöl,dizi,fatih aksoy,

Bir TV dizisi için 800 bin TL alan Yavuz Bingöl, proje iptal olunca ücreti geri vermedi. Bingöl parayı ödeyemeyince de hacizle karşılaştıOyuncu Yavuz Bingöl'le dizi yapımcısı Fatih Aksoy arasında 2009'da yaşanan para ihtilafı, sanatçının aleyhine sonuçlandı. 'Biz Evlendik' adlı sitcom için Medyapım'la anlaşma yapan Bingöl'e şirket, 13 bölümün parasını peşin ödemişti. Bingöl'ün başrolü Ceyda Düvenci'yle paylaştığı dizinin çekilen ilk bölümünü yapımcı Fatih Aksoy ve Show TV yönetimi beğenmeyince, ilk bölüm başka bir yönetmenle yeniden çekilmişti.
Parayı bir türlü toplayamadı
Ortaya çıkan sonuç Aksoy'un istediği gibi olmayınca, proje rafa kaldırılmıştı. Bu olaydan sonra sezonu kaçırdığı için aldığı avansı geri iade etmeyen Yavuz Bingöl'le yapımcısı mahkemelik olmuştu. 16 Nisan 2014 tarihinde mahkeme, Bingöl'ün Medyapım'dan aldığı parayı iade etmesine karar verdi. Bunun üzerine Bingöl, 800 bin TL civarındaki parayı toparlayabilmek için Medyapım'dan süre istedi.  Ancak Yavuz Bingöl, ödemeyi yapmayınca Medyapım'ın avukatları sanatçının Ankara, İzmir ve Ayvalık'taki gayrimenkulleriyle 2012 model lüks otomobiline haciz koydurttu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...