Tgrt Haber
09 Ocak 2015 09:16

Serdar Ortaç vasiyetini hazırladı

MS hastalığı ile uzun süredir mücadele eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, vasiyetini hazırladı, ardından eşine villa aldı.

Serdar Ortaç vasiyetini hazırladı
Serdar Ortaç, ms hastalığı, Chloe Loughnan, zekeriyaköy villaları

Şarkı sözleri ve özel hayatıyla hep konuşulan isim Serdar Ortaç, MS hastalığı için tedavi görüyor. Yoğun bir tedavi programına giren Ortaç, eşi Chole için özel bir vasiyet hazırladığını açıkladı. 45 yaşında olan ünlü şarkıcı, tedavisi sırasında sürekli yanında olan ve kendisine destek veren eşinin geleceğini garanti altına aldı. Serdar Ortaç, avukatına talimat verdi ve eşinin, öldükten sonra evlenene kadar tüm giderlerinin kendi mal varlığından giderilmesini vasiyet etti.
Villa alıp, tapusunu üstüne yaptı
Geçtiğimiz günlerde Mecidiyeköy'deki plazasını satarak kumar borçlarından kurtulduğu öğrenilen şarkıcı bununla birlikte eşine de bir jest yaptı. Zekeriyaköy'de bir villa satın alan Serdar Ortaç tapusunu eşi Chloe Loughnan üstüne yaptı.
Eşi otel istiyordu
Mecidiyeköy'deki plazasını sattığında eşi Chloe'nin Ortaç'a çok kızdığı biliniyor. Çünkü Chloe Loughnan bu plazayı otel yapmak istiyordu. Serdar Ortaç'ın eşine otel yapması için yeni bir yer alacağı da iddia edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...