Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ocak 2014 09:02

Ebru Gündeş boşanıyor mu?

Eşi Reza Zarrab tarafından aldatıldığını telefon dinlemelerinden öğrenen Ebru Gündeş boşanıyor mu?

Ebru Gündeş boşanıyor mu?
ebru gündeş, reza zarrab, boşanıyor mu, gündeş boşanacak mı,

Ebru Gündeş nasıl bir yol izleyecek? Gerginliği tavırlarına yansıdı... O Ses Türkiye'nin jüri üyesi Ebru Gündeş, belli etmemeye çalışsa da yarı final akşamı fazlasıyla gergindi.Eşi Reza Zarrab tarafından aldatıldığını telefon dinlemelerinden öğrenen Gündeş'in, bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği herkes tarafından merakla bekleniyor.Beden Dili Uzmanı Riccon İlhan Doğan, katıldığı TV programında Ebru Gündeş'in beden dilini yorumladı. İşte İlhan Doğan'ın açıklaması:"Ebru Gündeş'in kollarını kapatması, yumruk sıkması, gerginliğini gösteriyor. Ebru Gündeş'te çok gergin bir hava var. Duyguları çok gergin. Sık sık koluyla oynuyor, okşuyor. Koluyla oynaması, kolunu okşaması şefkat duygusunun eksikliğini gösteriyor. Kendini orada yalnız hissediyor, kaygı ve endişeyi kesinlikle taşıyor. Ellerini gergin bir şekilde hareket ettirmesi otokontrolü sağlamaya çalışıyor, dik duruşunu gösteriyor, mücadele ruhunu veriyor. Fakat Gündeş'in burada parmak göstermesi kamuflaja da giriyor. Bir nevi kendisini gizlemeye çalışıyor. Otokontrolü tam olarak sağlayamıyor ama sağlamaya çalışıyor."
Duygu ve düşündeler arasında mekik dokuyor. Duygusal yönünden daha çok düşüncelerini ön planda tutmaya çalışıyor. Gülmekle gülmemek arasında gerginlik yaşıyor. Yani tam arada kalmış havasını çok iyi yansıtıyor. Bir taraftan baktığınızda çok keyifli bir hava veriyor, diğer taraftan baktığınızda kollarını kapatması, kendisine tamamen kapalı olduğu anlamına geliyor. Beden orada ruh farklı bir yerde diyebiliriz. Beden diliyle konuşmaları uyuşmuyor. Bir şeyler konuşuyor, bir şeyler anlatıyor ama anlatmış olmak için anlatıyor. Ebru'nun yumruk sıkması iç dünyasındaki duygu ve düşüncelerini tam olarak anlatamamaktan dolayı ortaya çıkıyor. Ebru Gündeş'te kaygı ve endişeyi rahatlıkla görebiliyoruz."

(Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...