Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ocak 2014 07:35

Nejat İşler için endişeli bekleyiş sürüyor

2 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen İşler'in sağlık durumunu merak eden sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda ismin yanı sıra Bodrum'daki hayranları da hastaneye geldi.

Nejat İşler için endişeli bekleyiş sürüyor
bodrum, hastane, nejat işler, hayranları yalnız bırakmıyor, nejat işler için endişeli bekleyiş,

Hastaneye öğle saatlerinden bu yana, oyuncu Ceyda Düvenci, Fikret Kuşkan, Derya Şensoy, Aşkın Şenol, Dost Elver ile köşe yazarı ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel'in de arasında olduğu çok sayıda kişi ziyarete geldi. Nejat İşler'in ailesini yalnız bırakmayan dostları, gece geç saatlere kadar hastaneden ayrılmadı. Bir ara aracından eşya almak için hastaneden çıkan Ayşe Özyılmazel, gazetecilerin İşler'in sağlık durumu ile ilgili sorularına, "Onun için bol bol dua edin. Şu anda çok üzgünüm sabırla bekliyoruz" dedi. Ceyda Düvenci de "Şimdi bize bir şey söylemek düşmez. Sadece dualarınızı eksik etmeyin diyorum" diye konuştu. Yönetmen Murat Şeker ise ellerinden bir şey gelmeyeceğini ancak yine de Nejat İşler'e dua etmek için hastanede bulunduklarını  söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...