Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ocak 2014 20:23

Hazal Kaya'nın gerçek aşkı ortaya çıktı

Hazal Kaya'nın asıl sevgilisi, 'Leyla ile Mecnun' dizisiyle şöhrete kavuşan Ali Atay çıktı.

Hazal Kaya'nın gerçek aşkı ortaya çıktı
hazal kaya, leyla ile mecnun, şöhret, ali atay, hazal kaya ile ali atay, Hazal Kaya, Hazal Kaya kaç kilo, Hazal Kaya kaç yaşında, Hazal Kaya Kimdir, Hazal Kaya resimleri

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın sevgilisi bakın kim çıktı, 'Leyla ile Mecnun' diziyle ünlenen Ali Atay olduğu öğrenildi. Geçen hafta adı 'Düğün Dernek' filminin yıldızı Ahmet Kural ile anılan Hazal Kaya, yaptığı açıklama ile bu beraberliği yalanlamıştı: "Yaklaşık bir aydır gitmediğim bir mekanda, bir yıldır görmediğim bir arkadaşımla buluşturulmuşum. Bunu yapanların hayal dünyaları geniş." Hazal Kaya'nın iddiaları anında reddetme nedeni, Ali Atay çıktı. Genç oyuncunun, yaklaşık üç aydır 'Leyla ile Mecnun' dizisiyle tanınan Ali Atay ile birlikte olduğu öğrenildi. Geçen yıl eşinden boşanan Atay ile Hazal Kaya'nın buluşma adresi ise Zekeriyaköy. Atay, bu semtte oturuyor.
Hazal Kaya Kimdir ?
Hazal (Leyla) Kaya (1 Ekim 1990) Gaziantep doğumlu Türk aktris. 1 Ekim 1990′da Gaziantep’te doğan Hazal Kaya 7 yaşındayken annesi ve babası (ikisi de avukat) boşanmışlardır. Sanatın çeşitli alanlarıyla küçük yaşlarda ilgilenmeye başlamış ve 7 yıl boyunca bale ve keman dersleri almıştır. Ayrıca tango’yu sevmektedir. Liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okumuştur. Bilgi Üniversitesi Sahne Ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir ve halen eğitimi devam etmektedir. Kendisi 3 dil bilmektedir: Türkçe, İngilizce ve İtalyanca. 4. dil olarak Almanca öğrenmeye başlamıştır. Türkiye’nin güzel ve genç oyuncuları arasında yer almakta olan asıl uzun adı Leyla Hazal Kaya olan başarılı oyuncu, 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep’de dünyaya gelmiştir. 90 doğumlu olan genç oyuncu günümüz yılına (2013) göre 23 yaşındadır. 1990 yılında Gaziantep’de dünyaya gelen güzel oyuncu, ilköğretimini Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda tamamlerken liseyi ise İstanbul’da İtalyan Lisesi’nde bitirmiştir. Daha sonra lisans eğitimine de İstanbul’da devam eden Hazal Kaya, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne Ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans Bölümü’nde eğitimine hala devam etmektedir. Yaklaşık 16 yaşından beri ekranlarda olan Hazal Kaya bu zamana kadar bir çok gerek sinema filmi gerekse dizi projelerinde yer almıştır. Hazal Kaya’nın rol aldığı yapımlar; Sıla, Taşların Sırrı, Acemi Cadı, Genco, Aşk-ı Memnu, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Adını Feriha Koydum, Son Yaz Balkanlar 1912, Mavi Dalga, Otostop, Bu Son Olsun, Ay Büyürken Uyuyamam, Çalgı Çengi, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm gibi yapımlarda yer almıştır.

Hazal Kaya'nın gerçek aşkı ortaya çıktı

Video: Hazal Kaya – Beymen Club 2010

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...