Tgrt Haber
08 Nisan 2015 15:40

Müslüm Gürses’ten aranjörüne büyük miras

Ünlülerin aranjörü Arapoğlu'nun Müslüm Gürses ile olan son hikayesi büyük yankı uyandırıyor.

Müslüm Gürses’ten aranjörüne büyük miras
müslüm gürses,aranjör,miras,

Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe gibi isimlerin aranjörü ve müzisyen Mustafa Arapoğlu'nun ilk albümü "Sevmeye Devam" piyasada. Ailece sanat dünyası içinde olan ve çocukluğundan beri sanatla beslenen Mustafa Arapoğlu'nun çok yakında yayınlanacak olan klibi henüz merak konusu. Albümünde Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe, İsmail YK, Nuray Hafiftaş, İzzet Yıldızhan, Türkü ve Murat Ünalmış gibi isimlerle düet yapan ünlülerin aranjörü Arapoğlu'nun Müslüm Gürses ile olan son hikayesi hikayesi ise büyük yankı uyandırıyor. 

İŞTE MÜSLÜM GÜRSES'İN HASTANEYE YATAMADAN BİRKAÇ SAAT ÖNCEKİ FOTOĞRAFI

Mustafa Arapoğlu Müslüm Gürses'in hastaneye yatmadan bir gün önce son ses kaydını nasıl yaptıklarını şöyle anlatıyor: "Müslüm Abi, beni çok sever, tıpkı benim de onu çok sevdiğim gibi. Hastaneye yatmadan bir önceki gece beni aradı ve son albümünün bir şarkısında ufak düzeltme yapmak için stüdyoya gelmek istediğini söyledi. Ardından Muhterem Hanım arayıp, sabah hastaneye yatacağını söyleyerek, teklifini geri çevirmemi istedi. Ancak ne dediysem de geldi. Sabaha karşı 03:00 gibi işimiz bittiğinde, yeni albümümde yer almak ve benimle düet yapmak istediğinden bahsetti. Ben de gurur duyarak kabul ettim ve sözleşme de imzaladı. "
SON SES KAYDINI YAPTIK
"Ardından düet albümümün de ismini taşıyan "Sevmeye Devam" isimli parçamın üzerine şiir okudu. Ve bu benim için son derece duygu yüklü bir andı. Bildiğimiz son ses kaydı da buydu…" Bu çok anlamlı hediye benim için duygu yüklü bir miras. Zaten hastaneye yattı ve çok sevgili, değerli ağabeyimi son yolculuğuna uğurladık."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...