Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ocak 2014 22:55

Ünlü sunucu Saba Tümer'den samimi açıklamalar

Televizyon programcısı Saba Tümer, ilginç açıklamalarda bulundu.

Ünlü sunucu Saba Tümer'den samimi açıklamalar
seba tümer, ünlü sunucu, ekranların bayan kahkahası, televizyon programcısı, ilginç açıklama, acun ılıcalı, tv8

Ekranların bayan kahkası olarak tanınan televizyon programcısı Saba Tümer, çok ilginç açıklamalarda bulundu. Artık Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu TV8'de haftada dört gece ekranlara çıkacak olan Tümer, ekranda kendisine benzemek isteyen 'zavallıların' olduğunu söylerken, "Alacağım her kararda Acun'a danışırım" dedi.Tümer'in, söyleşisinde öne çıkan bazı açıklamaları şöyle:
BENİM GİBİ OLMAYA ÇALIŞANLARA ZAVALLI DİYORUM
* Haber sunarken bir tek erkek habercileri seyrediyorum. Herkesin bir tarzı var. Benim gibi olmaya çalışan çok insan var. Onlara zavallı diyorum ve gülüyorum.
* Ben karşımdaki insana karşı kibar ve saygılı bir insanım. Hiçbir zaman üç kelime daha fazla söyledi ya da söyledim hesabı yapmam. Ama insanlar öyle hesaba düşüyorlar. İnternet ortamında fiziksel görünümüyle ilgili bazı fotoğraflar hakkında konuşurken:
* Olmasa iyi olurdu tabii ki. Zavallılar neyle uğraşıyorlar? Konu benim bacağım değil, ülkemizde kadın olmanın zorlu yanı.
ÇOK ŞÜKÜR Kİ KİMSEYLE YAKALANMIYORUM
* Ben manken değilim ki vücuduma dikkat edeyim. Ben beynimle kazanıyorum paramı. Çıktığım, flört ettiğim, beğendiğim hiç kimseyle çok şükür ki yakalanmıyorum yani bunlara maruz kalmamak için. Ondan sonra "Neden yalnızsın?" diyorlar. Sağ gösterip sol vuruyorum.
GÜLÜŞÜMDE İNANDIRICILIK SORUNU OLABİLİYOR
* Gülüşümde inandırıcılık sorunu olabiliyor. Dalga geçiyorum, alay ediyormuşum gibi algılıyorlar. Sahte bir şekilde gülmüyorum ama onun içinde ne var ben de bilmiyorum.
ALACAĞIM HER KARARDA ACUN'A DANIŞIRIM
Acun'un sahibi olduğu TV8'de program yapması hakkında konuşurken:
* Acun'la daha önce de çalıştık. Hiç kopmadık birbirimizden. Ben alacağım her kararda Acun'a danışırım.
* Ben Acun için para almadan da çalışırım, o problem değil.
* Eylül ayında yeni bir formatla yeni bir projeye geçeceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...