Tgrt Haber
20 Nisan 2015 17:33

İşte Özgü Namal'ın oğlu Nefes

Geçtiğimiz günlerde doğum yapan ünlü oyuncu Özgü Namal Instagram hesabından oğlu Nefes ile birlikte çekindiği fotoğrafı paylaştı.

İşte Özgü Namal'ın oğlu Nefes
özgü namal, özgü namal nefes, özgü namalın oğlu

Yoga ve nefes terapisti sevgilisi Serdar Oral'dan erkek bebek dünyaya getiren ünlü oyuncu Özgü Namal, Nefes adını verdiği oğluyla çektirdiği fotoğrafları Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.
Özgü Namal kimdir?
Özgü Namal 28 Aralık 1978'de Üsküdar'da doğdu. Selanik kökenli olan annesi emekli bir devlet memuru, Makedonya kökenli babası ise emekli bir tüccardır. 14 yaşında Enis Fosforoğlu Tiyatrosu’nda tiyatro sahneleri ile tanışan Özgü Namal, önce Üsküdar Cumhuriyet Lisesi’nden, daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.
Bunun yanı sıra Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi alan Namal, 1997’de Masal Gerçek Tiyatrosu’nda çocuk oyunlarıyla profesyonel olarak tiyatroya adım atttı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...