Tgrt Haber
27 Ocak 2014 15:16

Nejat İşler'den iyi haber

Prof. Dr. Çuhadaroğlu, 'Dünden bu yana kendisini takip eden sağlık personeli ve ziyaret eden birinci derecedeki aile yakınları ile göz ve mimik hareketleriyle iletişim kurabilmektedir' dedi

Nejat İşler'den iyi haber
oyuncu nejat işler, nejat işler, sağlık durumu, işler'in sağlığı iyi, nejat işer'in durumu,

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, yoğun bakım servisinde tedavi gören oyuncu Nejat İşler'in sağlık durumundaki olumlu gidişin devam ettiğini belirterek, "Dünden bu yana kendisini takip eden sağlık personeli ve ziyaret eden birinci derecedeki aile yakınları ile göz ve mimik hareketleriyle iletişim kurabilmektedir. Ancak solunum desteğinin sürmesi nedeniyle bu aşamada konuşamamaktadır" dedi. Yazılı açıklama yapan Çuhadaroğlu, Nejat İşler'in 22 Ocak'tan itibaren hastanelerinde tedavisinin sürdüğünü hatırlattı.  
Çuhadaroğlu, şunları kaydetti: "Sanatçı Nejat İşler'in yoğun bakım servisindeki tedavisine devam edilmektedir. İşler'in kan değerleri verilerine göre, enfeksiyonunun daha iyi düzeyde seyrettiğini belirtmek isterim. Organ fonksiyonlarının ise, tam olarak düzelmese de, daha iyiye gittiği gözlemlenmektedir. Dünden bu yana kendisini takip eden sağlık personeli ve ziyaret eden birinci derecedeki aile yakınları ile göz ve mimik hareketleriyle iletişim kurabilmektedir. Ancak solunum desteğinin sürmesi nedeniyle bu aşamada konuşamamaktadır." İşler’in sağlık durumunun, olumlu değişimlere rağmen, yoğun bakım sürecinde olması nedeniyle ciddiyetini koruduğunu kaydeden Çuhadaroğlu, tedavinin hassasiyeti nedeniyle yoğun bakım servisine hastanın, anne-babası ve kardeşi dışında ziyaretçi kabul edilmediğine dikkat çekti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...