Tgrt Haber
12 Şubat 2014 21:36

'Bi Küçük Eylül Meselesi'ne görkemli gala

Çekimleri İstanbul ve çoğunlukla Bozcaada’da gerçekleştirilen 'Bi Küçük Eylül Meselesi' filmi 14 Şubat’ta tüm sinemalarda vizyona girecek.

'Bi Küçük Eylül Meselesi'ne görkemli gala
bi küçük eylül meselesi, film, sinema, gala, nil karaibrahimgil, ay yapım, televizyon, senarist, yönetmen, istanbul, bozcaada, farah, zeynep, engin, akyürek ,ünlü, isim şarkı,kanatlar, ruh, vizyon

Senaristliğini ve yönetmenliğini Kerem Deren’in üstlendiği, başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’in paylaştığı  “Bi Küçük Eylül Meselesi” filminin galası 11 Şubat Salı akşamı Zorlu Center  Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleşti. Ay Yapım’ın yapımcılığında gerçekleşen “Bi Küçük Eylül Meselesi” filminin galasına televizyon, sinema ve iş dünyasının ünlü isimleri yoğun katılım gösterdi.
Sanat, medya ve iş dünyasından ünlü isimler Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği sinema filmi bi küçük Eylül meselesi’nin galasına akın etti.  Galaya; Bergüzar Korel, Kenan İmirzalıoğlu, Tuba Büyüküstün, Barış Falay-Esra Ronabar, Erdil Yaşaroğlu-Begüm Kütük, Sarp Akkaya, Aslı Enver, Melisa Sözen, Rıza Kocaoğlu, Emre Karayel, Hazar Ergüçlü, Yıldız Çağrı Atiksoy, Berna Laçin, Mete Horozoğlu, Aras Bulut İynemli, Nihat Altınkaya, Yurdaer Okur, Melis Birkan, Metin Akdülger, Deniz Türkali, Meral Çetinkaya, Mine Tugay, Ekin Türkmen, Özgür Çevik, Erhan Yazıcıoğlu, Selin Ortaçlı, Toygar Işıklı, Gökşen Ateş, Özge Özberk, Kenan Ece, Hande Soral, Cansel Elçin, Nermin Bezmen-Tolga Savacı, Leyla Lydia Tuğutlu, Duygu Yetiş, Ulaş Tuna Astepe gibi pek çok ünlü isim katıldı. Konuklar galanın kokteylinde Nil Karaibrahimgil’in film için özel olarak bestelediği şarkısı Kanatlarım Var Ruhumda’yı da ilk defa dinleme fırsatı buldular.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...