Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Temmuz 2017 17:41

‘Senle ben’ dedi zirveyi zorladı

Türkiye aşığı Azeri sanatçı Afaq Aslan, “Senle Ben” isimli şarkısı ile zirveyi zorluyor. Azerbaycan’daki Xezet TV’de devam eden ve yönetmenliğini Nasır Kerimli’nin yaptığı “Gölge” isimli dizide başrol oynayan başarılı sanatçı, “Senle Ben” isimli şarkısının yer aldığı yeni ‘singe’lı ile müzikseverlerin gönlündeki yerini daha da sağlamlaştırdı.

‘Senle ben’ dedi zirveyi zorladı
magazin haberleri,,haber,

Kendisini Türkiye’de kesinlikle yabancı gibi görmediğini, Türkiye’de klip çekebileceğini belirten Afaq Aslan, İstanbul’da özellikle Etiler, Sarıyer, Bebek, Florya’yı çok sevdiğini ve İstanbul’a yerleştiğinde bu bölgeler arasından seçim yapacağını belirtti.

Yeni single çalışmasının çok beğenildiğini ve şarkının “Senle Ben” isimli şarkının popüler olacağını hissettiğini söyleyen Aslan, ülkesindeki dizinin final yapması durumunda Türkiye’ye yerleşeceğini ifade etti.
“Azerbaycan ve Türkiye kardeş” diyen Aslan, Türkiye’ye geldiğinde hiç yabancılık çekmediğini, kendisini vatanında gibi hissettiğini vurguladı.

Aslan, “Özümüz Türk. Geleneklerimiz, dilimiz müziğimiz, kısaca her şeyimiz birbirine benziyor. Bu nedenle Türkiye’de asla yabancılık çekmiyorum” diye konuştu.

Cüneyt Arkın, Fatma Girik, Türkan Şoray’ çok beğendiğini, ayrıca Burak Özçivit, Beren Saat, Deniz Çakır ve Bergüzal Korel’e hayran olduğunu belirten Aslan, Serdar Ortaç’ı da es geçmedi. Aslan, “Serdar Ortaç’ın yaptığı tüm bestelerini çok beğeniyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...