Tgrt Haber
22 Şubat 2019 14:26

6 yıllık küslük bitti... Demet Akalın ile Alişan ilk kez karşı karşıya!

2012'den beri Alişan'la küs olan Demet Akalın bir zeytin dalı daha uzattı. Alişan ile Demet Akalın'ın 6 yıllık küslüğü canlı yayında bitti. Ece Erken ise yakın dostu Alişan'ı bu hamleden sonra sosyal medya hesabından sildi.

6 yıllık küslük bitti... Demet Akalın ile Alişan ilk kez karşı karşıya!
demet akalın,,ece erken,,alişan,,buse varol,,magazin,

Alişan, Demet Akalın'a ''Sen şeytansın. Allah ıslah etsin. Sakın bir daha karşıma çıkma'' diye tweet atmıştı.

Demet Akalın da ''Gördüğüm yerde yüzüne tüküreceğim'' karşılığını vermişti.

 Devreye Demet Akalın'ın 2012'de evlendiği Okan Kurt girince olay daha da büyümüştü.

Demet Akalın, "Acıyor, acıyor diye tweet attığı günü biz de unutmadık. Ben 'En İyi Kadın Popçu' ödülünü alamayınca atılmıştı. Aramızdaki kavga asla hortlamaz. Sadece hatırlatmak istedim. Yavrusuyla, karısıyla mutluluklar diliyorum ona..." demişti

Mesajının sonuna çiçek ve kalp emojileri ekleyen Demet Akalın Alişan'a ilk zeytin dalını uzatmıştı.

Buse Varol ve Alişan’ın oğlu Burak’ın doğum videosu yayınlandı. Demet Akalın'ın bu videoyu beğenmesi de "İkinci zeytin dalını uzattı" yorumlarına neden oldu.Demet Akalın'ın Alişan'a, "Hayırlı olsun"a gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

2. Sayfa programında ilk kez karşı karşıya gelen ikili arasındaki buzlar eridi. Demet Akalın'ın Burak hakkındaki sözleriyle duygulanan Alişan, gözyaşlarına boğuldu.

Demet Akalın "Hira'nın doğumuna gelseydin, bu küslük 2 yıl sürecekti... Ben doğuma girerken kayınpederime 'Alişan gelirse ne olur içeri al' dedim. Çocuğum doğduktan sonra başka bir boyuta geçtim. Ara ara röportajlarımda ona sinyal çakıyordum. Burak o kadar güzel bir bebek ki, Onun gözündeki yaşa kurban olurum" dedi.Alişan ise "Hira'nın doğumuna gidip gelmek arasında çok gittim geldim. Olaylar çok sıcaktı. Şuan böyle konuşuyor olabilmek bile çok güzel. Demet ile yarım saat, 1 saat baş başa görüşmek istiyorum" dedi. 

Sunucu Ece Erken, kavgalı olduğu popçu Demet Akalın'la bugün barışan yakın dostu, türkücü Alişan'ı Instagram'da takipten çıkardı.

Eskiden Demet Akalın'la yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ancak şimdilerde mahkemelik olan Ece Erken, yakın dostu Alişan'a tepki göstererek Instagram'da takipten çıkardı.

Ece Erken Instastory'den şu açıklamayı yaptı:

''Kimin, kimin hakkında ne konuştuğunu bilince, ortada şeref, namus varsa özür yoksa kimse 'ne mutlu barışmışlar' sözünü benden beklemesin. Ben mahkemelik olduğum için değil her şeyi bildiğim için kırgınım. Zaten bu barışın olacağını haftalar önce yayında söylemiştim. 5'i 1 yerdeye kadar! İnsan olmak kurul ile değil, duruş ile ölçülüdür.'' Bu arada Alişan, Ece Erken'i takip etmeye devam ediyor.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...