Tgrt Haber
16 Ağustos 2022 10:19 - Güncelleme : 16 Ağustos 2022 10:46

ABD’ye yerleşen ünlü oyuncu lüks aracını tanıttı! “Umarım linç yemem”

Geçtiğimiz yıl Green Card çekilişini kazanarak ABD’ye yerleşen ünlü oyuncu Erden Baş, Amerika’daki yaşamını sosyal medya kanalları üzerinden yayınlamaya devam ediyor. Son olarak aldığı lüks aracı takipçileriyle paylaşan Erdem Baş, tanıtım yaptıktan sonra “Umarım linç yemem” dedi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
ABD’ye yerleşen ünlü oyuncu lüks aracını tanıttı! “Umarım linç yemem”
erdem baş,green card,abd,porshe

Bir süre önce Green Card çekilişini kazanarak eşi ve çocuğuyla Amerika Birleşik Devletleri’ne yerleşen ünlü oyuncu Erdem Baş, yaşadığı ülkedeki yaşam koşullarını tanıtmak için sosyal medya hesapları üzerinden sıklıkla paylaşımlarda bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde aldığı telefonu tanıtan Baş, son olarak aldığı aracın paylaşımını yaptı.

“KOCA KITAYI OTOBÜSLERLE GEZEMEZSİNİZ”

Bir döneme damga vurmuş komedi dizileri Ayrılsak da Beraberiz, Reyting Hamdi, Çocuklar Duymasın ve Seksenler gibi dizilerde rol alan Erdem Baş, kısa bir süre önce Türkiye’yi terk edip ABD’ye yerleşti. Oradaki yaşam koşullarını ve alım gücünü takipçileriyle paylaşan Erdem Baş, ABD’de arabanın temel bir ihtiyaç olduğunu ve kocaman bir kıtayı otobüslerle gezmenin imkânsız olduğunu belirtti.

ABD’ye yerleşen ünlü oyuncu lüks aracını tanıttı! “Umarım linç yemem”

İKİNCİ EL PORSHE

Porsche’nin 2009 model bir jipini satın alan Erdem Baş, aracın alım süreciyle ilgili şöyle konuştu: "ABD'ye taşınmadan önce, geçtiğimiz Kasım ayında Türkiye'de kullandığım yerli marka otomobilimi 146 bin TL'ye satmıştım, birkaç ay sonra aracın fiyatının 2 katına çıktığını öğrendim. Burada satın aldığım araç ise 10 bin dolar civarındaydı fiyatları internette. Ben biraz daha uyguna buldum. Burada Alman arabaları yedek parçası pahalı olduğu çok tercih edilmiyor ama ben keseme uygun olsun diye 2. ele araba aldım. Benim için beni bir yerden bir yere götürmesi önemli olan bana fazla bile ayağımızı yerden kesiyor. Bunları söylemeye utanıyordum ama sonunda paylaştım. Bundan dolayı umarım fazla linç yemem.”

ABD’ye yerleşen ünlü oyuncu lüks aracını tanıttı! “Umarım linç yemem”

“DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE BİR ARABAM OLMAMIŞTI”

Satın aldığı aracın 13 yaşında, 2009 model, 170 bin kilometrede olduğunu ve vergisiyle birlikte toplam 7500 dolara satın aldığını belirten Erdem Baş, Türkiye'de lüks arabalara daha önce hiç binemediğini, hiç böyle lüks bir jeepe binme şansının olmadığını ancak Amerika’da bunu kolay bir şekilde alabildiğini belirtti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...