Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ekim 2021 14:39

Acun Ilıcalı İngiliz takımı Hull City'i kaç paraya satın alacak? Ödeyeceği ücret belli oldu!

Acun Ilıcalı, satın aldığı İngiliz kulübüyle gündeme gelmeye devam ediyor! 30 milyon sterlinlik anlaşmanın ne zaman yapılacağı ve kadrodaki Türk teknik adama dair açıklamalar ve dahası haberimizde...

Acun Ilıcalı İngiliz takımı Hull City'i kaç paraya satın alacak? Ödeyeceği ücret belli oldu!
acun ılıcalı,hull city,futbol,30 milyon sterlin,türk teknik adam

"Acun Ilıcalı İngiliz takımı Hull City için ne kadar ödeyecek? Acun Ilıcalı'nın satın alacağı kulüpte Türk Teknik adam kim olacak?" soruları sorgulanmaya devam ederken; İngiliz basını şok bir iddia öne sürdü. Acun Ilıcalı'nın satın alacağı kulübün kadrosunda Türk teknik adam ve Türk futbolculardan oluşan bir ekibin yer alacağı bilgisi paylaşıldı. Detaylar haberimizde...

ACUN ILICALI, MISIRLI İŞ İNSANI ASSEM ALLAM İLE ANLAŞTI MI?

Acun Ilıcalı'nın Championship Ligi ekiplerinden Hull City'yi satın almak için kulübün sahibi Assem Allam ile anlaşma sağladığını ve ufak pürüzlerin kaldığı bilgisine ulaşıldı.

Hull Daily Mail'de yer alan habere göre, Acun Ilıcalı'nın Hull City'nin sahibi Assem Allam'a 30 milyon sterlin (35,5 milyon euro) ödemesi bekleniyor.  Ayrıca Hull City, Premier Lig'e yükselirken; Allan'a 20 milyon sterlin daha ödeneceği de alınan bilgiler arasında.

Acun Ilıcalı: Karşı Taraf Bize Güveniyor!

Hull Daily Mail, Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına yer verdi. Ilıcalı şu açıklamaları yaptı:

 "Karşı taraf bize güveniyor. Allah izin verirse rüyam gerçek olacak. Hull City'nin başarısı ile İngiltere'de ülkemizin bayrağını dalgalandırmak istiyorum." 

Acun Ilıcalı İngiliz takımı Hull City'i kaç paraya satın alacak? Ödeyeceği ücret belli oldu!

İNGİLİZ BASININDAN DEV MANŞET: "TÜRK TV KRALI!"

İngiliz basını, Acun Ilıcalı'nın Hull City'yi devralmasının ardından Türk teknik direktör ve bazı Türk futbolcuları kulübe kazandıracağını yazarken; Ilıcalı'nın bu konuya ilişkin sözlerine de yer verdi. Acun Ilıcalı:

"Hull City'nin gelecekte teknik direktörden futbolculara kadar Türklerden oluşacağını umuyorum. Amacım dünyada ses getiren bir ekip kurmak." 

HULL CİTY KADRO DEĞERİ NE KADAR?

Transfermarkt'ın verilerine göre Hull City, 11 milyon Euroluk kadro değeriyle 24 takımlı Championship'in en değerli 23. takımı konumunda. Ayrıca Hull City, Championship'te 9 puanla 22. sırada yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...