Tgrt Haber
24 Aralık 2021 10:44

Acun Ilıcalı kendi rekorunu kırdı: Jeff Bezos Mark Zuckerberg ile aynı listede!

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Acun Ilıcalı, 'Dünyanın en etkili iş insanları' listesindeki yerini aldı. Ilıcalı'yla aynı listede Jeff Bezos ve Mark Zuckerberg gibi isimler de bulunuyor.

Acun Ilıcalı kendi rekorunu kırdı: Jeff Bezos Mark Zuckerberg ile aynı listede!
acun ılıcalı,,jeff bezos,,mark zuckerberg,

İngiliz Variety Dergisi, her yıl olduğu gibi bu yıl da medya ve eğlence sektöründe dünyanın en başarılı isimlerini sıraladı. Türk medya patronlarından Acun Ilıcalı ise geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda bu listede yer almayı başaran isim oldu. Acun Ilıcalı, son dört yılda üst üste bu listede yer alarak ise kendi rekorunu kırdı. Ilıcalı, listede bu kadar üst üste yer alan tek Türk iş insanı olmasıyla da ön plana çıktı.

Acun Ilıcalı'nın yer aldığı listede Amazon'un sahibi Jeff Bezos, Instagram ve Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg, Apple'ın CEO'su Tim Cook da yer aldı.

Acun Ilıcalı kendi rekorunu kırdı: Jeff Bezos Mark Zuckerberg ile aynı listede!

Öte yandan Acun Ilıcalı, son olarak İngiltere takımlarından Hull City'yi alma girişimleri esnasında dünya basınında çokça konuşulmuştu. Hull City'nin taraftarları Ilıcalı'ya mesaj göndermiş ve açtıkları pankartta, "Güzel günler bizi çağırıyor” demişlerdi.

GEÇTİMİZ YIL DA LİSTEDEYDİ

Listede geçtiğimiz yıl yine Amazon'un kurucusu Jeff Bezos yer alırken Netflix'in kurucusu Reed Hastings, The Walt Disney'in CEO'su Robert Chapek, ve Oprah Winfrey gibi isimler de bulunmuştu. 'Dünyanın en etkili iş insanları' listesinde yer alan tek Türk isim yine Acun Ilıcalı'ydı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...