Tgrt Haber
03 Ağustos 2014 11:47

Acun Ilıcalı'dan bomba üstüne bomba!

Uzun süredir bir projede yer almayan Hazal Kaya, Acun Ilıcalı'nın teklifini reddetmedi.

Acun Ilıcalı'dan bomba üstüne bomba!
acun ılıcalı,proje,hazal kaya,teklif,

Kaya'nın başrol oynayacağı dizinin senaryosu Pınar Deren imzası taşıyacak
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, tv8'i iddialı bir eğlence kanalına dönüştürmek için ünlü isimleri transfer etmeye devam ediyor. Yetenek Sizsiniz yarışmasında Hülya Avşar'dan boşalan koltuk için önce Meryem Uzerli'yle görüşen Ilıcalı, ünlü oyuncu teklifi kabul etmeyince Özgü Namal'la el sıkışmıştı. Ayrıca kanalda drama bölümü kuran Ilıcalı, iddialı dizilere imza atmak için harekete geçti. Ünlü televizyoncu, dizi yıldızları içinde son dönemde öne çıkan Hazal Kaya'yla özellikle çalışmak istedi.
Ilıcalı, bu sezon pek çok teklifi geri çeviren Kaya'yla prensipte anlaştı. Projenin senaryosuna ise “Ezel” dizisini eşi Kerem Deren'le beraber yazan Pınar Deren imza attı. Çektiği diziler Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetleri'nde de çok izlenen Hazal Kaya, şu günlerde projenin ilk bölüm senaryosunun bitmesini bekliyor. Dizi ataklarına devam edecek olan Acun Ilıcalı'nın ayrıca Star TV'den ayrılan Burcu Esmersoy ile anlaştığı öğrenildi. Esmersoy, yeni sezonda tv8'de program sunacak.  GÜNEŞ
Adriana Lima, Acun için o yarışmaya katılacak!

Medya patronu Acun Ilıcalı, yeni yarışma programı Ütopya'da yakın arkadaşı ünlü model Adriana Lima'yı ağırlayacak. 5 yarışmacının 100'ü aşkın kameranın bulunduğu ıssız bir arazide 10 ay boyunca yaşamlarını sürdüreceği programı Ilıcalı'nın yakın dostu Adriana Lima da ziyaret edecek. Diğer taraftan Ilıcalı, sözleşmedeki özel bir maddeyle adayların yarışmayı kazanmaları halinde ödülün bir kısmını bağışlamalarını istedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...