Tgrt Haber
03 May 2022 11:54 - Güncelleme : 03 May 2022 12:01

Acun Ilıcalı’dan survivor yarışmacılarını havaya uçuran müjde

Survivor All Star 2022 tüm hızı ile devam ederken programın sunucusu Acun Ilıcalı’nın açıklamaları yarışmaları adeta havaya uçurdu. Eleme konseyinde adı çıkan yarışmacıların gitmek zorunda olduğu yokluk adası ile ilgili yeni karar alındı.

Acun Ilıcalı’dan survivor yarışmacılarını havaya uçuran müjde

Türk televizyonlarında oldukça popüler olan ve yakından takip edilen Survivor All Star 2022'nin 2 Mayıs 2022 Pazartesi akşamında yayınlanan yeni bölümünde yarışmacılar, aldığı müjde nedeniyle sevinçten havaya uçtu. 

SURVİVOR'DA ACUN ILICALI MÜJDEYİ VERDİ

Acun Ilıcalı Survivor All Star'da yarışmacıları ile ilgili müjdeyi, "Arkadaşlar bundan sonra yokluk adası yok" diyerek verdi.  Bu müjdeye en çok sevinen isim, yokluk adasında çokça vakit geçiren Evrim Keklik oldu. Duygularını anlatan Evrim Keklik, "Bu benim bu zamana kadar aldığım en güzel bayram müjdesiydi. Ama ben Survivor'u o kadar çok seviyorum ki inanın yokluğu da sevmiştim. Çünkü ne kadar çok oraya gidersem o kadar daha güçlü geri dönüyorum. Bu biraz beni ilgilendiriyordu. Çok güzel oldu teşekkürler." dedi. Acun Ilıcalı ise espirili bir şekilde, "Evrim'in adasını değiştirdik diyebiliriz" dedi.

“BOL BOL UÇACAKSINIZ”

Acun Ilıcalı, ekstra bir engel olmayacağını ve yarışmacıların tamamen şampiyonluğa odaklanmasını istediklerini söyledi. Açıklamalarına devam eden Acun Ilıcalı, "Survivor'un gördüğü en yüksek seviyede ödüller adım adım sizin olacak. Bol bol uçacaksınız." dedi. Ayrıca Yunan yarışmacılarla ortak oyunların başlayacağını da sözlerine ekledi.

2 Mayıs akşamında eleme adayı olan Sude, yokluk adasına giden son yarışmacı oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...