Tgrt Haber
30 May 2022 09:21 - Güncelleme : 30 May 2022 09:25

Acun Ilıcalı’nın büyük kızı Banu’nun paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı

Ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı’nın kızı Banu Ilıcalı’nın sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı. Acun’un minik torunu Begüm ilgi odağı oldu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Acun Ilıcalı’nın büyük kızı Banu’nun paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı
Acun Ilıcalı,sosyal medya,Fotoğraf

Acun Ilıcalı’nın kızı Banu Ilıcalı’nın sosyal medyada paylaştığı aile fotoğrafına beğeni yağdı. Fotoğrafta Acun’un torunun gören herkes gönderiye yorum bıraktı. Acun’un büyük kızı Banu, eşi Efe Ceygun ve minik kızları Begüm’ün olduğu kare sosyal medyada “iyi ki varsın dede” notuyla paylaşıldı.

Banu Ilıcalı’nın takipçileri fotoğrafı yüklemesinden itibaren gönderiyi beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

“TORUN DEDEYE BENZİYOR MAŞALLAH”

Minik Begüm'ün dedesi ile benzerliği de dikkatlerden kaçmadı Sosyal medya kullanıcıları, en çok "Torun dedeye benziyor maşallah" yorumlarında bulundu.

Acun Ilıcalı’nın büyük kızı Banu’nun paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı

Öte yandan Acun Ilıcalı'nın Seda Başbuğ ile evliliğinden olan kızı Banu Ilıcalı, 2016 yılında Efe Ceyhun ile nikah masasına oturmuştu. Banu Ilıcalı, 2020'de kızı Begüm'ü kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tatmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...