Tgrt Haber
11 Ocak 2017 17:48

Ahmet Kural ve Murat Cemcir TGRT EU'dan Sibel Miraloğlu'na konuştu

Tgrt Eu ekranlarında Sibel Miraloğlu’nun hazırlayıp sunduğu Magazin Karnavalı programının 26. Bölüm konuğu bir dizide de birlikte çalıştıkları Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi oldu.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir TGRT EU'dan Sibel Miraloğlu'na konuştu
murat cemcir,ahmet kural,çalgı çengi 2,

Gala öncesinde Sibel Miraloğluyla bir araya gelen Sevilen Oyuncular yeni vizyona giren çalgı çengi ikimiz filminde söyledikleri Almanca şarkıyı Magazin Karnavalı seyircileri için özel söylediler. O Ses Türkiye programında yaptıkları Sunuculuk performansıyla ilgili Sibel Miraloğlu’nun sorusu karşısında ise Ahmet Kural ‘valla işiniz çok zor… Sunuculuk çok zor’ şeklinde duygularını ifade etti… Çekimleri neşe içinde geçen programda sevilen ikili o ses türkiye programında söyledikleri bahça duvarından aştım türküsünüde sibel miraloğlu’na özel söyledi… Röportaj sosyal medya hesaplarında da büyük heyecan ve yankı uyandırdı.
Magazin Karnavalı her Cumartesi Sibel Miraloğlu’nun sunumuyla SAAT:17:00 de izleyicisiyle buluşuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...