Tgrt Haber
26 Aralık 2021 22:14

Ahmet Özhan’dan ekonomi yorumu: Gerekirse yarım ekmek yeriz

Ünlü Türk sanat müziği sanatçısı Ahmet Özhan, ekonomiye ilişkin verdiği röportajda “Bugün içinde olduğumuz ekonomik döngüde gerekirse bir ekmek yerken bunu yarım ekmeğe düşüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Ahmet Özhan’dan ekonomi yorumu: Gerekirse yarım ekmek yeriz
Ahmet Özhan,ekonomi,Hülya Avşar

Hülya Avşar’ın ekonomiye yönelik sözlerinin tartışması devam ederken bir açıklamada da Ünlü Türk sanat müziği sanatçısı Ahmet Özhan’dan geldi. Ekonomi ile ilgili röportaj veren Ünlü sanatçı Özhan, “Bugün içinde olduğumuz ekonomik döngüde gerekirse bir ekmek yerken bunu yarım ekmeğe düşüreceğiz." dedi. 

"CUMHURBAŞKANIMIZ DOLARA DA 'ONE MİNUTE' DEDİ"

Bu durumun ekonomik bağımsızlığın mücadelesi olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dolara ‘One Minute’ dediğini söyleyen Özhan, “Bakın Cumhurbaşkanımız Amerikan hegemonyasıyla birlikte dolara da 'one minute' dedi. Bu bir tam bağımsızlık mücadelesidir. Muhalifler bunu anlamak istemiyorlar” ifadelerini kullandı.

“DEVLETE LAF SÖYLEYENİN AĞZINI YIRTARIM”

Ahmet Özhan son olarak, vatanına ve milletine bağlı bir kişi olduğunu  "Yumuşak huylu bir adamımdır. Ama biri dinime, milletime, devletime laf söylerse ağzını yırtarım. Varsın bu yolda öleyim, umurumda değil. Hiçbir zaman kendi çıkarlarım uğruna helvaya halva demedim." şeklinde konuştu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...