Tgrt Haber
15 Ocak 2022 11:53

İbrahim Tatlıses kötü haberle yıkıldı! Oğlu beyin ameliyatına alındı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Tatlı'dan olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses, beyin ameliyatına alındığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu aktarıldı.

İbrahim Tatlıses kötü haberle yıkıldı! Oğlu beyin ameliyatına alındı
İbrahim Tatlıses,Ahmet Tatlıses,Ameliyat

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in en büyük oğlu olan Ahmet Tatlıses, şu günlerde ciddi bir şağlık problemi yaşıyor. TV100'ün hazerine göre, Tatlıses'in Adalet Tatlı'dan olan oğlu Ahmet Tatlıses, özel bir hastaneden beyin amletiyatına alındığı açıklandı.

Ahmet Tatlıses'in ameliyattan sonra durumunun ciddiyetini koruduğu aktarılırken, ziyaret eden isimlerin arasından kardeşi İdo Tatlıses'te vardı. Öte yandan İbrahim Tatlıses'ten oğlunun durumana ilişkin herhangi bir açıklamada gelmedi.

İbrahim Tatlıses kötü haberle yıkıldı! Oğlu beyin ameliyatına alındı
Ahmet Tatlıses'in ameliyattan sonra durumunun ciddiyetini koruduğu aktarılırdı

AHMET TATLISES KİMDİR?

Ahmet Tatlıses, İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'da evlendiği ilk eşi Adalet Tatlı'dan olan üç çocuğundan biridir. Ahmet Tatlıses, bir dönem ünlü şarkıcı Ceylan ile evlenmiş ama ikilinin birlikteliği uzun sürmemişti. Çiftin 2 yıl süren evliliklerinde Mert adından bir oğlu olmuştu. 2002 yılında Ceylan'dan ayrılığı sonrası 2008 yılında Tülay Koça ile dünyaevine girdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...