Tgrt Haber
27 Kasım 2021 12:09

Aile robot temsile isyan etti: Neşet Ertaş panayır sanatçısı mı?

Gönül Sultanları Kültür Evi’ne gelen misafirleri 'hoş geldiniz' diyerek selamlayan Neşet Ertaş robotundan dolayı ailesi tepki gösterdi. Ertaş ailesi, usta sanatçının “panayır sanatçısı gibi gösterilmesi bizi yaralıyor” diyerek şikayetlerini yetkililere iletti.

Aile robot temsile isyan etti: Neşet Ertaş panayır sanatçısı mı?
neşet ertaş,,kırşehir,,robot,

Kırşehir’de Gönül Sultanları Kültür Evi’ne gelen misafirlere 'hoş geldiniz' diyerek sevilen şarkılarını okuyan Neşet Ertaş robotuna usta sanatçının ailesinden tepki geldi. Robotun Ertaş'ı panayır sanatçısı gibi gösterdiğinnden yakınan aile, "Bu durum içimizi acıtıyor." dedi.

Sabah'ın haberine göre; Kırşehir’de kurulan Neşet Ertaş Gönül Sultanları Kültür Evi'nde Neşet Ertaş robotu gelen misafirleri 'Hoş geldiniz' diyerek selamladıktan sonra usta sanatçının sevilen türkülerini okuyor.

Aile robot temsile isyan etti: Neşet Ertaş panayır sanatçısı mı?

Kültür Evi’ndeki robot temsile Ertaş’ın çocukları ve yakın çevresinden tepki geldi. Ertaş Ailesi, robottan dolayı duydukları rahatsızlığı "O robot koca Neşet Ertaş'ı panayır sanatçısı gibi gösteriyor." ifadeleriyle dile getirdi.

NEŞET ERTAŞ PANAYIR SANATÇISI MI?

Ertaş ailesi usta ismin panayır şarkıcısı gibi gösterildiğine dikkati çekti. Ertaş’ın tüm ülkenin sevgisini kazanan bir sanatçı olduğuna vurgu yapan aile, “Değerli bir insanın, panayır sanatçısı gibi gösterilmesi bizi yaralıyor. Bu durum içimizi acıtıyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...