Tgrt Haber
23 Aralık 2021 09:16

Ajda Pekkan gözyaşlarını tutamadı

Ajda Pekkan Bodrum'da verdiği konserin ardından kendisine takdim edilen ödülü aldığı sırada duygusal anlar yaşadı. 'Bodrum Kültür ve Sanat Elçisi' unvanı verilen Ajda Pekkan beratını alırken gözyaşlarına boğuldu. Ünlü sanatçı, “Artık balık tutup, halkın için katılmak, çarşı-pazar gezmek istiyorum” dedi.

Ajda Pekkan gözyaşlarını tutamadı
ajda pekkan,bodrum,ahmet aras,gözyaşı,ödül

Bodrum Tanıtma Vakfı’nın 25. Yıl kutlama konserinde Süperstar Ajda Pekkan hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı. Ünlü sanatçıya 'Bodrum Kültür ve Sanat Elçisi' unvanı verildi. Değerli taşlarla süslenmiş Bodrum’un simgesi olan mavi balık sembollü Kültür ve Sanat nişanı ile takdim edilen unvan sırasında Süper Star duygularına hakim olamayarak gözyaşlarına boğuldu.

BÜYÜK BİR ONUR OLDU

'Bodrum Kültür ve Sanat Elçisi' unvanı verilen Pekkan ise, konser sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Her zaman olduğu gibi şık giyim tarzıyla göz kamaştıran Pekkan, "Mavisi ve yeşiliyle insana huzur veren, sıcacık insanlarıyla Bodrum benim için sonsuza kadar sürecek büyük bir sevgi hikayesi diyebilirim. Bodrum’un Kültür ve Sanat Elçisi olmak benim için büyük bir onur oldu, bu vesileyle Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras’a ve tüm Bodrum halkına şükranlarımı sunuyorum. Ajda Pekkan adına okul öncesi kreş, hayvan barınağı ve kütüphane yapılacağını sevgili başkanımız Ahmet Aras’tan öğrendim. Bu mutluluk verici haberi sizlerle paylaşmak istiyorum" dedi.

Ajda Pekkan gözyaşlarını tutamadı

ZEKİ MÜREN'İ ANDI

Sözlerine Zeki Müren'i anarak devam eden Pekkan, "Bodrum’un ışığı sönmeyen değerlim, sanat güneşimiz Zeki Müren’in Bodrum sevgisini bilmeyen yoktur. Burası hakkında çok sohbetlerimiz oldu. Benim Bodrum’a olan sevgim Zeki Müren sayesinde başladı diyebilirim. O Bodrum’un hiç sönmeyen sanat güneşi olarak kalbimde, kendisini sevgiyle ve rahmetle anıyorum" açıklamalarında bulundu.

DEĞERİ PAHA BİÇİLEMEZ

Sanat ve Kültür elçisi olarak takdim edilen Sanat ve Kültür Nişanı mavi değerli taşlarla mücevher ustaları tarafından yapılan Süperstar, "Çok beğendim, emeği geçen herkese çok teşekkürler. Evimde çok özel bir yerde muhafaza edeceğim. Bu özel görev için Bodrumluların nezaketlerini fazlasıyla ortaya koydukları değerli bir tasarım olduğunu düşünüyorum ama inanın bu görevin kalbimdeki değeri paha biçilmez” dedi.

Ajda Pekkan gözyaşlarını tutamadı

PROJELERDE YER ALACAK

BOTAV’ın 25’inci yıldönümünü kutladıklarını belirteren Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı Ahmet Aras şunlar söyledi:

25 Yıl önce, Bodrum iş dünyasının 15 değerli isimi tarafından, kentimizi tüm dünyaya tanıtmak üzere kurulan ve başarılı çalışmalarıyla; global turizm pazarında Bodrum’un rekabet gücüne güç katmasının yanı sıra, Birbirinden değerli üyeleri ve siyaset üstü yapısıyla ülkemizin en saygın sivil toplum kuruluşlarından biri olan Bodrum Tanıtma Vakfı’nın bugün; Gururla, mutlulukla kutlayacağımız 25. Kuruluş Yıldönümü kutluyor.

Bodrum çok iyi tanıtılmalı, bunun için sevgili Ajda Pekkan Zeki Müren zamanından beri Bodrum aşığı çünkü onu Bodrum’a ilk Zeki Müren taşımış. Biz dedik ki BOTAV ve Belediye olarak her yıl kültür ve sanat elçileri oluşturalım. Bunun ilk temsilcisi sevgili Ajda Pekkan. Ajda Pekkan bundan sonra Bodrum’dayım bundan sonra projeler yapalım. Sosyal yardım projeleri ile sanatsal ve kültürel işler yapalım dedi.

Yapacağı 3 konserin gelirini 1’inci olarak okul öncesi eğitim için, 2’nci proje sokakta ki canlarımız için sahip sokak hayvanları için olacak. 3’üncü projemiz ise bir kütüphane olacak. Bodrum ve Ajda Pekkan birlikteliği çok önemli enerji verecek.

Ajda Pekkan gözyaşlarını tutamadı
Kültür ve Sanat nişanı

KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Geceye Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı olan Ahmet Aras ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, sanatçılar, iş insanları ve turizmciler katıldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Pekkan söylediği şarkılarla herkese kendine hayran bıraktı.

Ajda Pekkan gözyaşlarını tutamadı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...