Tgrt Haber
04 Ağustos 2022 10:10 - Güncelleme : 04 Ağustos 2022 11:39

Ajda Pekkan’dan kötü haber!

Türk pop müziğinin süper starı Ajda Pekkan’dan hayranlarını üzen bir haber geldi. Yaz döneminde konserleri sıklaştıran Ajda Pekkan’ın son konserinden sonra yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Ajda Pekkan’dan kötü haber!
ajda pekkan,süper star,süperstar,koronavirüs

Geçtiğimiz akşam Bodrum'da verdiği konser sonrası rahatsızlanan Ajda Pekkan’ın yaptırdığı test sonrası, sonucun pozitif çıktığı bilgisine erişildi. 2 saat boyunca hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan süper star, test sonucunun ardından karantinaya alındı.

YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSU NEDEN OLABİLİR

76 YAŞINDAKİ Ajda Pekkan yaz dönemi vesilesiyle sahne çalışmalarını hızlandırarak konserlerini arttırdı. Bodrum’da sahneye çıkan sanatçı 2 saat boyunca şarkı söyleyerek yüksek bir performans sergilerdi. Son günlerde yoğun geçen çalışmaları sebebiyle rahatsızlandığı düşünülen sanatçı sağlık durumuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı.

Ajda Pekkan’dan kötü haber!

SAHNE KIYAFETLERİ HERKESİN GÜNDEMİNDE

Efsanevi sanatçı Ajda Pekkan, yaz aylarında çok sayıda konser veriyor. Her sahnesinde kıyafetlerinden ve tarzından söz ettiren Ajda Pekkan, son konserindeki kostümleriyle de herkesin beğenisini kazandı.

Ajda Pekkan’dan kötü haber!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...