Tgrt Haber
05 Ağustos 2022 08:42 - Güncelleme : 05 Ağustos 2022 09:24

Ajda Pekkan’dan sağlık durumuyla ilgili açıklama!

Geçtiğimiz gün koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan, sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. İyileşme sürecinde olduğunu belirten sanatçı, daha iyi hissettiğini söyledi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Ajda Pekkan’dan sağlık durumuyla ilgili açıklama!
ajda pekkan,koronavirüs

Bodrum konseri sırasında 2 saat şarkı söyledikten sonra rahatsızlanan Ajda Pekkan, koronavirüs testi yaptırmıştı. Sonucu pozitif çıkan 76 yaşındaki sanatçı, karantinaya girmişti. Birkaç gündür haber alınamayan Ajda Pekkan bugün sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumuyla açıklama yaptı.

"HAFİF SEMPTOMLARLA DİNLENEREK GEÇİRİYORUM"

Efsanevi sanatçı Ajda Pekkan Instagram hesabı üzerinden paylaştığı mesajında: "Tüm dosyalarım ve sevenlerime, üç gün önce soğuk algınlığı belirtileriyle başlayan süreci hafif semptomlarla dinlenerek geçirmekteyim. Basından haberi okuyarak mesaj yazan, arayan güzel dileklerini şifa ve dualarını gönderen sevenlerim ve dostlarıma… Aşılar ve değerli doktorlarımız sayesinde iyileşme sürecinde olduğumu ve bugün dünden daha iyi olduğumu belirtmek istiyorum" açıklamasında bulundu.

Ajda Pekkan’dan sağlık durumuyla ilgili açıklama!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...