Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ağustos 2022 09:25 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 09:28

Alemin Kralı’nın Ahsen’i Yağmur Ün evlendi!

Başrolünde Şafak Sezer ve Oya Başar’ın paylaştığı Alemin Kıralı dizisinden Ahsen rolüyle tanıdığımız oyuncu Yağmur Ün, bir süredir birlikte olduğu Doktor Doğaç Ergezen ile önceki gün dünya evine girdi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Alemin Kralı’nın Ahsen’i Yağmur Ün evlendi!
alemin kıralı,yağmur ün,evlilik

Oyuncu Yağmur Ün ve Doğaç Ergezen çiftinin düğün töreni Kemerburgaz Çimen Garden Event’te gerçekleşirken, düğüne çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı.

Alemin Kralı’nın Ahsen’i Yağmur Ün evlendi!

KIR DÜĞÜNÜ KONSEPTİYLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Kır düğünü konseptini tercih eden Yağmur Ün ve Doğaç Ergezen çifti bütün gece dans ederek eğlendi. Kır düğünü konseptli sade ve şık bir gelinliğin yanı sıra ikinci bir gelinlik daha tercih eden Yağmur Ün, bazın mensuplarının sorularını şu şekilde yanıtladı. “Bir süre önce aile arasında nikah kıydık. Bugün de ailemiz ve dostlarımızla düğünümüzde buluşmak istedik. Hayatımın aşkı ile evlendiğim için çok mutluyum. Projemizi bitirdik, setten çıktık düğüne geldik.” Düğüne Akasya Asıltürkmen, Ümit Temurçin, Dila Danışman, Gizem Güneş ve Kerem Aygün, Bahadır Vatanoğlu ve İbrahim Kendirci katıldı.

Alemin Kralı’nın Ahsen’i Yağmur Ün evlendi!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...