Tgrt Haber
24 Aralık 2021 10:58

Aleyna Tilki kimdir, kaç yaşında? Aleyna Tilki yeni şarkı mı çıkaracak?

Aleyna Tilki önceki akşam daha önce adı Serenay Sarıkaya ile anılan Haldun Demirhisar ile görüntülendi. İş insanı ve genç şarkıcı Arnavutköy’de yemek yemesinin ardından magazincilerin sorularını cevapsız bıraktı. Sosyal medya hesabından ''Sürpriz geliyor'' mesajını paylaşan yıldız şarkıcı hayranlarını meraklandırdı. Peki Aleyna Tilki kimdir, kaç yaşında?

Aleyna Tilki kimdir, kaç yaşında? Aleyna Tilki yeni şarkı mı çıkaracak?
aleyna tilki,,haldun demirhisar,

Aleyna Tilki iş adamı Haldun Demirhisar ile yemekte görüntülendi. Haldun Demirhisar geçen yaz Serenay Sarıkaya ile gündeme gelmiş, ikili Demirhisar’ın Göcek’teki çiftliğinde baş başa görüntülenmişti. Aleyna Tilki iki hafta önce Etiler’de önceki akşam ise Arnavutköy’de iş adamı ile yemek yedi. Şarkıcının hayranları ''Haldun Demirhisar Aleyna Tilki sevgili mi?'' sorusunun cevabını merak ederken diğer yandan şarkıcının paylaşımları gündeme bomba gibi düştü. 

ALEYNA TİLKİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 

Aleyna Tilki 28 Mart 2000 tarihinde Konya’da dünyaya geldi. İlk kez Yetenek Sizsiniz Türkiye programı ile tanınan Aleyna Tilki Emrah Karaduman’ın Cevapsız Çınlama şarkısında vokal olarak yer aldı. Şarkı 2016 yılında YouTube’da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 480 milyondan fazla izlendi. Aleyna Tilki daha sonra emmuz 2017'de ilk solo parçası "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu. 

Aleyna Tilki 2019 yılında Cornetto işbirliği için hazırladığı yaz şarkısı "Nasılsın Aşkta” klibi YouTube’da 8 Mayıs 2019 gününde dünya genelinde en çok izlenen video oldu. 2021 yılında Exxen'de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde başrolleri Cemal Can Canseven ile paylaştı. 

26 Şubat 2021 tarihinde Dua Lipa, Sarah Hudson ve Coffee'nin sözlerini yazdığı; Diplo, King Henry ve Jr. Blender'ın bestelediği "Retrograde" adlı ilk İngilizce şarkısının video klibi yayınlandı.

ALEYNA TİLKİ ŞARKI MI ÇIKARIYOR? 

Genç şarkıcı ilk çıkış yaptığı yıllarda reşit olmamasından dolayı tepki topladı. Aleyna Tilki Kasım 2016’da Diyarbakır’da sahneye çıkmadan önce iki el yapımı ses bombası atıldı. Şarkıları Türkiye’de ve dünyada milyonlar dinlenen Aleyna Tilki önceki gün Instagram hesabından fotoğrafını paylaşarak altına ‘’Sürpriz geliyor’’ notunu düştü. Şarkıcının hayranları ''Aleyna Tilki yeni şarkı mı çıkarıyor?'' sorusunu gündeme getirdi. İşte Aleyna Tilki şarkıları: 

  • Cevapsız Çınlama 2016
  • Sen Olsan Bari 2017
  • Yalnız Çiçek 2018
  • Dipsiz Kuyum 2018
  • Sevmek Yok 2018 
  • Nasılsın Aşkta” 2019
  • Yalan 2020
  • Bu Benim Masalım
  • Retrograde 2021
  • Retrograde (Galantis Remix)
  • Retrograde (Vintage Culture Remix)
  • Bi' Kapışma Var Şimdi
  • Sır

Aleyna Tilki kimdir, kaç yaşında? Aleyna Tilki yeni şarkı mı çıkaracak?

ALEYNA TİLKİ YILBAŞI PAYLAŞIMI 

Sahne performansları, şarkıları ve sözleriyle sık sık Türkiye gündemine oturan Aleyna Tilki özellikle Twitter paylaşımları ile konuşuluyor. Daha önce ‘’Bugün perşembeydi ve yedi gün içinde tekrar perşembe olacak’’ gibi tweetleri ile gündeme gelen Tilki bu sefer de yeni yıl tweeti ile konuşuldu. Aleyna Tilki ‘’Her yıl yeni bi yıla giriyoruz’’ mesajını patlaştı. İşte Aleyna Tilki’nin merak uyandıran tweetleri: 

''Dün kendimi yemeğe çıkardım. Cidden çok süper bir buluşmaydı ya unutulmaz bir yemekti.''
''Eskiden 17 yaşındaydım şimdi 18.''
''Karnıbahar çok enteresansın gerçekten yaaa. Kimse farkında değil.''

ALEYNA TİLKİ ÜNİVERSİTE OKUYOR MU? 

Üniversite sınavına giren Aleyna Tilki psikiloji okumak istediğini belirtmiş ancak sınavda sürenin yetmemesinden şikayetçi olmuştu. Türkiye'de istediği üniversiteyi kazanamayan Aleyna Tilki eğitimine ABD'de devam etme kararı aldı. 

HALDUN DEMİRHİSAR KİMDİR? 

Haldun Demirhisar genç şarkıcı Aleyna Tilki önceki gün görüntülenmesinin ardından merak konusu oldu. Geçtiğimiz yaz Serenay Sarıkaya ile görüntülenen Demirhisar arkadaş olduklarını açıkça ifade etmişti. Önceki akşam Aranvutköy’de bir mekan çıkışı görülen Aleyna Tilki ve Haldun Demirhisar sessizliğini korudu. Heavenly dDF' isimli şirketinin sahibi olan Haldun Demirhisar, yurt genelinde birçok sektöre yatırım yapıyor. Otel, mimar ofisi ve restorant işletmeleri de bulunan Haldun Demirhisar’ın İzmirli olduğu biliniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...