Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2018 18:24

Aleyna Tilki şampiyonluk kutlamalarına katılıyor!

Galatasaray'ın 21. şampiyonluğunu kutlayacağı geceye ünlü şarkıcı Aleyna Tilki de katılacak.

Aleyna Tilki şampiyonluk kutlamalarına katılıyor!
aleyna tilki

"Sen olsan bari" şarkısıyla listelerde zirveyi kimseye bırakmayan Aleyna Tilki, Galatasaray'ın 21. şampiyonluk kutlamalarına katılacağını açıkladı.

Genç şarkıcı sosyal medya hesabından "Koca bir sezon 'Sen olsan bari'yi marş yaptınız. Bana da klibi erteleyip gelmek düşer. Akşama beraberiz" paylaşımını yaptı.

Sezon boyunca Bafetimbi Gomis'in attığı gollerden sonra TT Stadı'nda "Sen olsan bari" şarkısı çalındı.

İşte kutlama programı
 
21. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, kutlamayı bu akşam stadında yapacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı’nda yapılacak kutlamalar 19.05’te başlayacak.
 
Kulübün kuruluş yılı olan 1905’ten esinlenerek böyle bir saat belirleyen sarı-kırmızılılar açısından bu yılki şampiyonluk ayrı bir özellik taşıdı. Galatasaraylılar, 19.05’te yani 19 Mayıs’ta, Gençlik ve Spor Bayramı’nda zafere ulaştı. Teknik kadro ve futbolcular, 18.00’de üst açık otobüsle Florya Metin Oktay Tesisleri’nden stada yola çıkacak. Yaklaşık bir saatlik yolculuğun ardından stada gelinecek ve 20.30’da kupa töreni başlayarak sarı-kırmızılıların bu başarısı taçlanacak.
 
Sarı-kırmızılıların bu şöleninde başrolde bu kez aktörler farklı olacak. Teknik direktör Fatih Terim’in isteğiyle Florya’daki personel de futbolcularla beraber sahneye çağrılacak ve onore edilecek. 
 
VIP koltuğu veya kombinesi olanlara ise tören için yüzde 50 indirim yapılacak. Walt Disney’in “Lion Guard (Aslan Koruyucu)” adlı karakteri de bugünkü kutlamaların özel sürprizi olacak. Oyuncular ve çocukları Lion Guard tişörtleri giyecek. Bu özel etkinlikten, Galatasaray’ın kasasına yaklaşık 500 bin lira girmesi bekleniyor.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...