Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Aralık 2021 13:03

Aleyna Tilki'nin davası sonuçlandı: Genç popçuya hapis şoku!

Aleyna Tilki, havalimanı görevlisinin kendisine hakaret ve küfür ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, para ve hapis cezasına çarptırıldı. İstanbul Havalimanı'nda ortalığı birbirine kattığı iddia edilen genç popçuya 5 ay hapis ve 7 bin 80 TL para cezası verildi.

Aleyna Tilki'nin davası sonuçlandı: Genç popçuya hapis şoku!
aleyna tilki,,mahkeme,,hapis,,ceza,,hakaret,

Ünlü popçu Aleyna Tilki'nin havalimanında güvenlik görevlisine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada karar çıktı. Ünlü şarkıcı hakkında hapis ve para cezası verilirken mahkemenin ardından Tilki, konuya ilişkin açıklama yapmadı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ŞİKAYETÇİ OLDU

2020'nin ocak ayında, Milano uçuşu için İstanbul Havalimanı'na giden ve burada bir yolcuyla tartıştığı iddia edilen Tilki'nin özel güvenlik görevlisine hakaret ettiği öne sürüldü. Kavganın sebebi öğrenilemezken özel güvenlik görevlisi, ünlü popçudan şikayetçi oldu. Neslihan Ö.'nün şikayeti sonrası Tilki, polis merkezinde ifade verip, uçuşunu iptal ederek havalimanından ayrıldı.

KAMU GÖREVLİSİNE HAKARET VE TEHDİT

Şikayet üzerine, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında genç şarkıcı hakkında 'Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Aleyna Tilki'nin davası sonuçlandı: Genç popçuya hapis şoku!

"SENİ BULUP MAHVEDECEĞİM"

Gaziosmanpaşa Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına tarafların avukatları katıldı. Mahkemede Tilki'nin "Kimsin, polis misin?", "Seni bulup mahvedeceğim", "Salak mısın, senin yüzünden uçağı kaçırıyorum" gibi hakaret ve küfürler ettiği iddiası değerlendirildi.

HAPİS VE PARA CEZASI

Sabah'ın haberine göre, dosyadaki delil, tanık beyanları ve görüntü izleme tutanakları, sanığın üzerine atılı suçları işlediğinin sabit olmasından kaynaklı cezalandırılması talep edildi. Kararda Tilki, 5 ay hapis ve 7 bin 80 TL para cezasına hükmedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...