Tgrt Haber
29 Nisan 2022 12:54 - Güncelleme : 29 Nisan 2022 13:06

Alişan, Kadir Gecesi'nde yapılan saygısızlığa ateş püskürdü: Kimse dinime küfredemez

Ünlü şarkıcı Alişan, Kadir Gecesi'nde içki içtikleri fotoğrafı sosyal medyadan "Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin" sözleriyle paylaşan Pegasus çalışanlarına çok sert tepki gösterdi. Alişan, "Kimse kimsenin içtiğine yediğine, inancına karışamaz. Ama kimse dinime küfredemez" dedi.

Alişan, Kadir Gecesi'nde yapılan saygısızlığa ateş püskürdü: Kimse dinime küfredemez

Pegasus çalışanlarından bir grup Kadir Gecesi'nde alkol masasında kadeh kaldırıp "Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin" ifadeleriyle yaptıkları paylaşıma tepkiler çığ gibi büyüyor. Pegasus çalışanları tepkilere neden olan skandal paylaşım sonrası hesaplarını kapatsa da, firmaya gereğinin yapılması için binlerce mesaj yağdı.

“KABUL EDİLEMEZ BULUYORUZ”

Gelen tepkilerden sonra Pegasus’tan bir açıklama geldi. Paylaşımın şirketle alakalı olmadığını belirtilen açıklamada, söz konusu kişilerle ilgili gerekli aksiyonların alınacağı duyuruldu.

Şirketten yapılan açıklamada, “Pegasus Hava Yolları olarak; ilgili paylaşımda yer alan dini inanç, toplumsal düşünce ve fikirlerle atfen rencide edici ifadeleri kesinlikle kabul edilemez buluyoruz” ifadelerine yer verildi.

“KİMSE DİNİME KÜFREDEMEZ”

Ünlü şarkıcı Alişan da Kadir Gecesi'nde içkili paylaşım yapan gruba ateş püskürdü.

"Yazıklar olsun!" diyerek Kadir Gecesi'ne saygısızlık eden gruba seslenen Alişan "Her konuda mizah yapabilirsin ama konu din olunca bunu yapamazsın. Kimse kimsenin içtiğine yediğine, inancına karışamaz. Ama kimse dinime küfredemez!" ifadeleriyle tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
MiktatAkkaya30 Nisan 2022 04:41

Saygideyerli sanatcimizAlişan beyekendimve Turkmilleti adına teşekkür ederim O isamusvettelerine sesecikadigiicin bizler sesimizi duyuramıyoruz Alişan beye tsk ettim

Sonraki Haber Yükleniyor...