Tgrt Haber
28 Aralık 2021 22:00

Alişan ve Bülent Serttaş canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Ünlü şarkıcı Alişan, sunuculuğunu yaptığı programa sevilen şarkıcı Bülent Serttaş'ı konuk etti. Yakın zamanda kardeşini kaybeden Alişan, Bülent Serttaş'ın seslendirdiği duygu yüklü şarkıda hüngür hüngür ağlarken, Serttaş da gözyaşlarına hakim olamadı.

Alişan ve Bülent Serttaş canlı yayında hüngür hüngür ağladı
ALİŞAN,BÜLENT SERTTAŞ

TRT 1'de yayınlanan Alişan ile Hayata Gülümse programının bu sabahki yayınında duygu dolu anlar yaşandı.

ALİŞAN İLE BÜLENT SERTTAŞ'IN GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Sabah kuşağında izleyicilerin karşısına çıkan Alişan'ın bu sabahki konuğu sevilen şarkıcı Bülent Serttaş oldu. Mikrofonu eline alan Serttaş, peş peşe seslendirdiği anne ve baba şarkılarıyla Alişan'ı gözyaşlarına boğdu. Yakın zamanda koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan hüngür hüngür ağlarken, gözyaşlarını mendille sildi. 

Öte yandan anne ve babası yıllar önce vefat eden Bülent Serttaş da şarkı söylerken gözyaşlarına hakim olamadı. İşte on anlar...

Alişan, babasının her sabah vefat eden ağabeyinin kabrine gidip mezar taşını temizlediğini de ifade etti.

İLK BÖLÜMDE DE AĞLAMIŞTI

Önceki günlerde de program sırasında kardeşinin fotoğrafını gören Alişan, yeğenlerinin de stüdyoya gelmesiyle gözyaşlarına boğulmuştu. Yeğenlerine düşkünlüğüyle bilinen ve onları evlatlarından ayırmayan ünlü sunucu, kardeşinin vefatının ardından artık 2 çocuğu değil 4 çocuğu olduğunu dile getirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...