Tgrt Haber
27 Ekim 2021 14:17

Alişan ve Buse Varol'dan boşanmıyoruz paylaşımı

Geçtiğimiz aylarda kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan, son zamanlarda magazin gündemini meşgul eden 'boşanacaklar mı' iddialarına cevap verdi. Eşi Buse Varol ile fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Alişan'ın bu hareketi üzerine Varol da aynı fotoğrafı 'Canım Kocam' etiketiyle yayımladı.

Alişan ve Buse Varol'dan boşanmıyoruz paylaşımı
alişan,buse varol,boşanma,iddia,paylaşım

Alişan ile Buse Varol çiftinden boşanacakları yönündeki iddialara cevap gecikmedi. Sosyal medya paylaşımı ile söylentileri yalanlayan çiftin fotoğrafı, mutluluklarını gözler önüne serdi.

Geçtiğimiz aylarda koronavirüs sebebiyle hastanede tedavi gören kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölüm haberini alan Alişan, o günden beri acısını magazin gündeminden uzak yaşıyordu. İDDİALARA EN GÜZEL CEVAP

Eşi Buse Varol ile haklarında çıkan 'boşanma' iddialarına daha fazla kayıtsız kalamayan ünlü şarkıcı, magazin gündemini meşgul eden o söylentilere fotoğrafla cevap verdi. Alişan'ın kişisel Instagram hesabından, eşi Buse Varol'u etiketliği bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın üzerine nazar boncuğu koymayı ihmal etmeyen şarkıcının paylaşımını kendi hikayesinde paylaşan Buse Varol 'Canım kocam' notuyla söylentileri yalanladı.

İşte çiftin paylaştığı o fotoğraf:

Alişan ve Buse Varol'dan boşanmıyoruz paylaşımı

Art arda yapılan paylaşımlar, boşanacakları yönündeki iddialara en güzel cevap olurken 2018'in yaz aylarında ihtişamlı bir düğünle dünya evine giren çiftin 2 çocuğu var

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...